Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Onderschat de duur van een burn out herstel nooit

“Hebt u erg veel last van stress? Zijn deze klachten zodanig dat u niet meer goed kunt functioneren op werk en thuis en dientengevolge van de huisarts minstens een maand thuis moet zitten? Die omslag kan als een mokerslag aankomen. Zeker als u zich realiseert dat de wijze van leven al vele jaren ongezond is. U verwacht te veel van uzelf, van de baan, van al uw contacten en uiteindelijk misschien wel van het leven. U hebt een burn-out, met andere woorden: u bent overspannen. Mentale en psychosomatose klachten wisselen elkaar af, versterken elkaar en zullen zonder burn out herstel zelfs kunnen leiden tot een depressie. We willen u niet bang maken, sterker nog, we willen u erg graag helpen! Want we bieden u online een zeer interessante module aan die helpt bij uw burn out herstel. Want als u dan eindelijk thuis zit is het zaak om toch in beweging te blijven. Kijkt u daarom eens op burnoutsupport.nl en zie wat wij qua burn out herstel allemaal voor u kunnen betekenen. Zoals u zult zien bieden we u twee modules aan. De een is prijziger dan de andere maar biedt u meer intensieve en persoonlijke begeleiding. Als u al naar een therapeut gat dan kunt u ook prima de goedkopere burn out herstel module aanvragen. U krijgt in dat geval 20 videolessen zodat u zich binnen 3 weken ongetwijfeld een stuk beter gaat voelen. De video’s bevatten allen een positieve boodschap en bieden u een nieuw houvast aan in het leven.

Dankzij een goede burn out herstel kunt u een terugkeer voorkomen

U hoeft niet alles zelf te doen. Leer om zaken te delegeren of gewoon niet te doen. Het is allemaal minder belangrijk dan u denkt. Probeer meer in het nu te leven, in het leden, ten slotte leven we maar een keer dus mogen we best proberen om er alles uit te halen. Dat betekent niet dat u aan een bureau gekluisterd 40 uur per week moet werken, werk mee naar huis neemt, voor drie kinderen, uw partner en het huishouden moet zorgen en tegelijkertijd bezig moet zijn met een sociaal leven. Dat is onmogelijk, onwenselijk en onhoudbaar.

  • U zult daarom tijdens het burn out herstel leren om uw grenzen te voelen, aan te geven en te stellen zodat u hier niet langer overheen kunt gaan. Daarbij is het ook belangrijk om te leren dat u niet over die grenzen heen hoeft. Er is niemand die u dwingt!
  • Leer ook om mee respect te hebben voor uzelf en de natuur.
  • En zoek ten slotte naar de ideale energiebalans. Want we ontkomen niet aan het feit dat we in moderne snelle tijden leven.

Er vindt een ongekende snelle verwerking van nieuws en andere input plaats in het brein van de moderne mens. Door technologie en globalisering krijgt u zoveel indrukken dat u door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarnaast en mede daardoor krijgt u wellicht het idee dat u beter uw best moet doen en harder moet werken. Dat zal uw burn out herstel niet ten goede komen en eerder averechts werken. Recidive moet te allen tijde voorkomen worden en daarom is het zaak om de burn out herstel in zijn geheel te voltooien. Pak die rust en durf er voor uit te komen!

Sta steviger in uw schoenen en volg daarom de module

Dankzij de goede burn out herstel bij Burn-out Support is de kans op een terugval klein. Neem daarom snel contact op met Petra Jacobi voor een persoonlijk adviesgesprek.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn