Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Multimedia in auto plaatsen? Laat dat maar aan ons over

Zoek u naar multimedia? Uw auto voldoet wellicht niet aan uw strenge moderne voorwaarden. Want een auto is niet alleen maar een mobiel voertuig om u van de ene naar de andere plek te vervoeren. We kunnen het ons goed voorstellen dat u er erg veel tijd in doorbrengt. Zeker als u er mee op reis gaat of veel langs de weg zit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger. Dat is niet de enige reden om multimedia in auto te plaatsen. Wellicht houdt u simpelweg erg veel van het tunen of pimpen van uw wagen. Dan hebt u niet eens een goed excuus nodig om op pijlaudio.nl te kijken. Wat u dan ook zoekt, bij ons zult u slagen. Het is daarbij goed om te weten dat we enkel van gerenommeerde A-merken multimedia leveren. Auto, vrachtwagens, campers, busjes, we kunnen het allemaal inbouwen. En dat is niet alleen leuk voor de automobilist want ook de bijrijder en de mensen achterin kunnen nu genieten van optimaal geluid en beeld. Uw kinderen vermaken zich tijdens een lange reis dankzij de ingebouwde multimedia. Uw auto wordt omgebouwd tot rijdende bioscoop en uw kinderen kunnen achterin genieten van een dvd of Blu-ray en ook uw partner kan wellicht meegenieten of zijn dan wel haar favoriete muziek opzetten. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan dit tegenwoordig allemaal. Sterker nog, het inbouwen van multimedia in auto is voor ons een koud kunstje dat we tegen een kleine meerprijs graag ook in uw wagen uitvoeren!

Uw met multimedia uitgeruste auto is een waar walhalla

  • Bedien met uw smartphone of met de knoppen op uw stuur de multimedia in auto.
  • Laat de kinderen of mensen achterin genieten van een film.
  • Geniet zelf met uw eigen draadloze headphones van uw favoriete muziek.
  • En houdt uw smartphone in de gaten en gebruik het compleet handsfree.

Dat is in het kort waar multimedia in principe op neer komt. U kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Laat u in ieder geval inspireren door de vele mogelijkheden die we u online geven en kijk ook eens in de webwinkel. Daar vindt u namelijk regelmatig scherpe kortingen. Ook voor alleen nieuwe muziekspeakers of een autoradio zult u bij ons slagen. We bouwen de radio en/of de speaker graag voor u in. Dat geldt trouwens ook voor de inbouw en installatie van een achteruitrijcamera. Dat kost u slechts 100 euro en dan kunt u eindelijk veilig inparkeren. Vergeet u niet om er ook een versterker bij te kopen? Blijft u graag op de hoogte van ons continu veranderende assortiment? Volg ons dan op facebook en twitter en volg ons ten slotte ook via de gratis digitale nieuwsbrief.

Kijk eens in de webwinkel of kom bij ons langs

U vindt pijlaudio namelijk in Amersfoort en dus aan de rand van de Randstad. Het is een ideale locatie midden in het land voor eenieder die in Nederland dan wel België woonachtig is. U bent zowel met als zonder afspraak welkom. Hoewel het voor de inbouw van multimedia in auto, camper of vrachtwagen natuurlijk niet meer dan logisch is dat u even een afspraak inplant. Het inbouwen van multimedia in auto of welk vierwielig voertuig dan ook is voor ons een koud kunstje. Gaat het enkel om de speakers? Dan kost u dat slechts 30 euro. Dus tel uit uw winst en stel uw vragen of plan uw afspraak door te mailen dan wel te bellen. Uiteraard kunt u ons ook via het online contactformulier even een berichtje sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn