Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Moet je een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseren?

Gaat een van je vrienden binnenkort trouwen en moet je daarvoor een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseren? Dan moet je zeker eens op de website van Amsterdam Tour kijken. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes in onze hoofdstad, en bieden ze je super veel leuke opties voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Ga bijvoorbeeld op een Hap & Stap your door de binnenstad. Dit is een walking dinner concept, waarbij je een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje gaat nuttigen in drie verschillende restaurants. Super leuk voor als je de stad nog niet zo goed kent en je graag een wandeling maakt. Voor veel mensen is deze Hap & Stap tour de perfecte afsluiter van hun dagje Amsterdam, zeker als ze met een grote groep zijn. Je leert zo gelijk meerdere leuke restaurantjes in de stad kennen en zit niet de hele avond op dezelfde plek. Dat betekent ook dat je in elk restaurant naast iemand anders kunt gaan zitten en zo iedereen te spreken krijgt. Veel mensen vinden het tijdens een etentje namelijk jammer dat ze niet iedereen kunnen spreken. Een Hap & Stap tour kiezen voor je vrijgezellenfeest in Amsterdam is de perfecte manier om met iedereen in de hele groep te kunnen kletsen. En als je overdag ook wat wilt doen dan bieden ze je daar ook diverse opties voor.

Een vrijgezellenfeest in Amsterdam overdag

’s Avonds een leuk restaurantje in duiken is natuurlijk een toffe afsluiter, maar de meeste mensen organiseren dat vrijgezellenfeest in Amsterdam overdag. Ook daarvoor kun je bij deze organisatie terecht. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende opties:

  • De Crazy 88 App Game
  • Het Wie is de Rat?! Stadsspel
  • Het Stoere Mannen vrijgezellenfeest
  • De Burlesque fotoshoot
  • Een mooie stadswandeling

Zoals je ziet hebben ze bij Special Tours zowel super hilarische opties waarbij je enorme lol gaat hebben als meer culturele activiteiten. Niet iedereen vindt immers dat je bij een vrijgezellenfeest in Amsterdam moet gaan zuipen en lol maken. Sommige mensen gaan liever een leuke tour door de stad doen en wat leren over de cultuur. Of lekker met een groep borrelen op een rondvaartboot zodat je op die manier wat meer van de stad ziet. Alles is mogelijk bij deze organisatie.

Boek een tof dinerspel in Amsterdam

Wil je perse het vrijgezellenfeest in Amsterdam in de avond organiseren maar wel een leuke activiteit doen? Dan kun je natuurlijk een diner combineren met een tof spel. Bij Special Tours heb je de keuze uit diverse, zeer vermakelijke dinarspellen. Deze kun je niet alleen als vrijgezellenfeest in Amsterdam boeken maar ook als familiedag of gewoon een dagje weg met vrienden. Kies bijvoorbeeld voor het Ik Hou van Holland dinerspel. Daarbij schuif je aan in een gezellig restaurantje en krijg je tussen de gangen door allerlei opdrachten die te maken hebben met Nederland. Hebben jullie liever een sexy variant van een dinerspel? Kies dan voor het 50 Tinten Dinerspel. Dit is een spannend spel met een uitdagend tintje. Over het algemeen is die wat meer geschikt als vrijgezellenfeest dan de andere opties, puur vanwege het thema. Maar eigenlijk zijn alle opties leuk, het is maar net waar jullie van houden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn