Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Moderne landschapsfotografie Nederlandse landschap

“Bij landschapsfotografie denk je waarschijnlijk snel aan wat suffige beelden. Je denkt aan een foto van een groot veld met gekleurde bloemen, een ondergaande zon, vogeltjes en een paar beekjes. Natuurlijk kunnen dit hele mooie plaatjes zijn, maar tegenwoordig bestaat landschapsfotografie niet alleen uit dit soort klassieke beelden. Landschapsfotografie kan heel modern zijn. Dat laten de foto’s van Boven het Maaiveld Fotografie wel zien. De afbeeldingen zijn zo uniek omdat de foto’s niet alleen een zomers beeld laten zien. In Nederland schijnt de zon vaak juist niet. Het is gewoon wat vaker grijs, bewolkt en regenachtig. Maar dit kan nou net hele mooie en unieke beelden opleveren. Boven het Maaiveld Fotografie brengt het Nederlands landschap heel puur in beeld. Als je de foto’s bekijkt, wekt het meteen een heel Nederlands gevoel op. Met behulp van landschapsfotografie brengen de fotografen onder andere de volgende landschappen op authentieke wijze in beeld:

  • Tulpenvelden;
  • De Nederlandse kust;
  • Bijzondere Nederlandse natuurgebieden;
  • De duinen;
  • Rivieren.

Nederland staat bekend om veel water en hoge waterstanden. Bij Boven het Maaiveld Fotografie vind je prachtige beelden van rivieren die buiten de oevers zijn getreden. Nederland staat ook bekend om zijn koude, stormachtige dagen. Op de website vind je typische beelden van onstuimige dagen aan zee. De storm wordt heel mooi in beeld gebracht. Verder vind je er typische beelden van de tulpenvelden in Nederland. Het verschil met de klassieke beelden is dat ze niet op een heldere dag zijn gemaakt maar op een normale grijze dag. Dit brengt het zichtbare en bijzondere contrast tussen de kleurige bloemen en de grijze, donkere lucht heel mooi in beeld.

Wat kun je doen met landschapsfotografie?

Met de foto’s kun je jouw huis of kantoor mooi inrichten in Nederlandse stijl. Je kunt je woonkamer, keuken of gang aankleden met een moderne landschapsfoto in groter formaat. Voor een vriend die in het buitenland woont is het een uniek cadeau. Het is namelijk net even iets anders dan een standaard souvenir. Als je zelf naar het buitenland verhuist, kun je landschapsfoto’s meenemen als herinnering aan het mooie Nederlandse landschap. Eigenlijk kun je van alles met het landschapsfotografie aanbod van Boven het Maaiveld Fotografie. Op de website vind je een uitgebreid landschapsfotografie portfolio. Voor de mooiste landschapsfoto’s kun je kijken onder de categorieën Het Buitengebied en Aan het water. De foto’s zijn direct te bestellen in diverse formaten. Via de online shop zijn de foto’s gemakkelijk en snel besteld. Met de foto’s van Boven het Maaiveld Fotografie weet je zeker dat je een uniek exemplaar in huis hebt.

Heb je een landschapsfotografie opdracht?

Misschien heb je wel een hele bijzondere plek die je door een professionele fotograaf op foto wil laten zetten. Het kan ook zijn dat je voor een opdracht, een magazine, een website of bedrijfsinrichting bepaalde landschapsfoto’s nodig hebt. Zowel bedrijven als particulieren kunnen in opdracht een foto laten maken door Boven het Maaiveld Fotografie. Je kunt precies aangeven wat jouw wensen op het gebied van landschapsfotografie zijn. Denk bijvoorbeeld aan het tijdstip van de dag, de weersomstandigheden, het type landschap, of er wel of geen mensen op moeten staan, kleuren, sfeer, lichtinval, wel of geen schemering etc. Alles is wel mogelijk. Je kunt vrijblijvend je opdracht insturen. Geef daarbij zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen zijn. Op basis daarvan neemt Boven het Maaiveld Fotografie contact met je op en worden de mogelijkheden en tarieven besproken. Naast landschapsfotografie kun je bij Boven het Maaiveld Fotografie terecht voor een architectuur fotograaf en foto’s in de categorie stedelijk natuur, vervoer, wonen, Havens en meer. Kijk op de website voor de mogelijkheden.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn