Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Met de taxi naar Schiphol zien wij als extra dienstverlening

Met grote regelmaat krijgen wij internationale bezoekers, sprekers en zakenpartners op bezoek in onze Nederlandse vestiging van ons bedrijf. Deze mensen komen van over de hele wereld en hebben vaak een lange reis achter de rug. Wij vinden het belangrijk dat wij een warm welkom bieden, door de Schipholtaxi van Goedkoopnaarschiphol aan te bieden als extra service. Daar hoort ook een taxi naar Schiphol bij.

De taxi naar Schiphol is erg belangrijk

Wij bieden de taxi naar Schiphol aan als service, omdat we uit ervaring weten dat de tijd van onze gasten erg kostbaar is. De planning van het bezoek aan onze vestiging is vaak strak en daardoor is er niet altijd de ruimte om reizen via openbaar vervoer aan te bieden. Daarnaast is het met de service en de prijzen van deze Schipholtaxi geen enkel probleem om een taxi naar Schiphol aan te bieden.

  • De taxi’s zijn dag en nacht beschikbaar
  • Een reservering is simpel te maken via goedkoopnaarschiphol.nl of telefonisch
  • Er is zakelijk vervoer beschikbaar
  • Groepen tot 8 personen zijn geen enkel probleem
  • Wij kunnen direct betalen en daar hoeft ons bezoek niets van te merken

Een taxi naar Schiphol geeft daarnaast de bezoeker de rust om zich te focussen op het doel van zijn of haar verblijf. Zeker wanneer het gaat om sprekers die een belangrijke boodschap te verkondigen hebben tijdens één van onze conferenties, is het heel belangrijk dat de taxi naar Schiphol de zorg wegneemt dat een vlucht gehaald kan worden. Juist door de tijden goed in te calculeren en te weten dat de service en dienstverlening altijd van uitstekende kwaliteit is, geeft dit ons ook een hele zorg minder.

Een taxi vanaf elke locatie denkbaar

We bieden een taxi naar Schiphol aan ongeacht het programma van het bezoek. We hebben in het verleden vaak meegemaakt dat mensen zich moesten haasten om een vlucht te halen en dan biedt een taxi naar Schiphol absoluut een uitkomst. We hebben echter ook bezoekers gehad die bepaalde delen van Nederland wilde zien en het is voorgekomen dat we de taxi naar Schiphol hebben moeten laten rijden vanaf andere steden dan waar wij gevestigd zijn. Dit vinden wij geen enkel probleem. Of het nu gaat op Apeldoorn, Arnhem, Breda of Den Haag, een taxi naar Schiphol brengt onze bezoekers van hun huidige locatie altijd naar Schiphol. Wij bespreken de taxi’s voor onze bezoekers, zorgen ervoor dat de taxi altijd tijdig op de juiste plek van bestemming klaar staat en dat de bezoeker of bezoekers enkel in de taxi hoeven te stappen om naar Schiphol gebracht te worden. Het is nog nooit voorgekomen dat er een bezoeker een vlucht heeft gemist omdat de taxi vertraging heeft opgelopen. Dat is ook de reden waarom wij terug blijven komen bij Goedkoopnaarschiphol.nl. De service is van uitstekend niveau en de tarieven zijn heel erg gunstig. Zeker met de frequentie waarin wij een taxi naar Schiphol boeken is dat wel een aspect wat je meeneemt in je overweging. Een reguliere taxi is veel prijziger en we zijn dan ook blij dat we één vast adres hebben die deze service aan ons kan leveren en waarmee wij als organisatie onze bezoekers ook deze service kunnen bieden. We weten zo waar we aan toe zijn. Als een reguliere taxi niet komt opdagen, dan weet je niet direct waar je moet zijn om je beklag te doen. Met de schipholtaxi die we nu iedere keer inschakelen valt er niets te klagen en kunnen we alleen maar onze lovende woorden uiten. Dat doen we dan ook graag bij deze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn