Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Maatwerk webshop laten maken

Voor iedere webwinkel gelden specifieke eisen. De stijl moet goed aansluiten op de rest van de website en ook de uitstraling moet goed bij je bedrijf passen. Een maatwerk webshop laten maken heeft daarom vele voordelen. Bij Inventus leveren we aan klanten alle webshops op maat. Dit is heel belangrijk, omdat de eisen die aan een webwinkel gesteld worden steeds blijven veranderen. Een webshop laten maken is niet iets eenmaligs. Nadat de eerste versie van de nieuwe webwinkel af is, zal er regelmatig gekeken moeten worden of de shop nog up-to-date is. Naast een webshop laten maken door Inventus kan je het bedrijf ook inschakelen om de shop te onderhouden. Of vraag een training aan om te leren hoe u zelf uw nieuwe webwinkel kunt onderhouden. Veel dingen zijn gemakkelijk zelf te leren. Zo ben je flexibel en kun je op ieder gewenst moment wat aanpassen aan de winkel. Jouw webshop laten maken bij Inventus biedt je de volgende voordelen:

  • Service op maat
  • Gratis adviesgesprek met medewerker
  • Training en begeleiding na de oplevering van het product

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog veel meer voordelen te ervaren als je voor Inventus kiest. Je zult al gauw merken dat dit bedrijf vele jaren ervaring en kennis heeft.

Responsive webshop laten maken

Tegenwoordig is responsive webdesign een van de belangrijkste voorwaarden om succesvolle websites te kunnen ontwerpen. Responsive webdesign houdt in dat een website aangepast wordt aan ieder type beeldscherm. Of de website nu met een laptop, tablet of mobiel bezocht wordt, iedere pagina zal mooi op het beeldscherm weergegeven worden. Een responsive webshop laten maken is dus heel belangrijk. Zeker nu mensen steeds meer gebruikmaken van hun tablet of mobiel om online te winkelen. Een webpagina moet er niet alleen mooi uit zien, het moet natuurlijk ook goed werken. Tekst moet niet van het beeldscherm vallen en alle knopjes moeten blijven werken. Hiervoor wordt allemaal gezorgd met een responsive webshop laten maken. Voor ieder type beeldscherm wordt een website op maat gemaakt. Het formaat wordt dan altijd automatisch aangepast en jouw klanten kunnen zonder problemen jouw webwinkel bezoeken. In de meeste gevallen verlaten bezoekers binnen enkele seconden een website die niet responsive is ontworpen. Een responsive webshop laten maken is dus van groot belang. Inventus voert deze klus vaak uit voor veel verschillende bedrijven. Voor iedere klant wordt een unieke huisstijl ontworpen, waardoor de uitstraling altijd bij je bedrijf zal passen. Haal nog meer uit je webwinkel met responsive webdesign.

Flexibel ontwerp voor vast bedrag

De eerste stap voor jou is natuurlijk een webshop laten maken. Het is belangrijk om het ontwerp van tevoren goed te bespreken en vast te stellen wat je van jouw webwinkel verwacht. Daarom bieden we jou ook een gratis adviesgesprek aan. Bovendien heb je gedurende de hele opdracht contact met één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een efficiënte en snelle samenwerking. Alles blijft op die manier overzichtelijk en duidelijk. Succesvol een webshop laten maken vergt namelijk een duidelijke planning en goede communicatie. Dit weten we bij Inventus als geen ander en dus besteden we altijd veel aandacht aan die factoren van het ontwerpproces. Een webshop laten maken kan bovendien voor een vast bedrag. Daardoor weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Een vaste prijs doet echter niks af aan de flexibiliteit. Ieder ontwerp van ons bedrijf is zeer flexibel en je kunt op ieder moment in het ontwerpproces contact opnemen voor vragen, aanvullende eisen en meer. Zo blijven we steeds terugkoppelen en weten we zeker dat jouw nieuwe webwinkel geheel naar wens is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn