Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Maak vandaag nog een oefentoets

Weet je nog dat moment dat je een proefwerk voor je neus kreeg en de vragen doorlas? Je las het door en raakte lichtelijk in paniek want je wist het antwoord op de vragen niet of je kwam erachter dat je net de verkeerde stof hadt doorgenomen. Dus hoe ga je dit proefwerk nu tot een succes maken? Je vult maar wat vragen in zodat je ieder geval nog wat op papier hebt staan maar je weet dat je hier nooit voor gaat slagen. De stof is je onbekend en je weet gewoon niet goed hoe je de vragen moet antwoorden. Maar stel je nu eens voor dat je deze situatie kan voorkomen. Dat je vol zelfvertrouwen dat proefwerk ingaat. Omdat je hierop bent voorbereidt. Doordat je al een oefentoets hebt gemaakt weet je wat je staat te wachten. Je weet wat voor soort vragen je krijgt en hoe je daar dan op kan antwoorden. Dat is een stuk relaxter je toets ingaan.

Gebruik een oefentoets als voorbereiding

Voor veel jongeren is het maken van een proefwerk behoorlijk stressvol. Maak je dus geen zorgen, je bent niet de enige. Als je het proefwerk eenmaal onder je neus krijgt wil je het graag goed doen, je wilt de vragen beantwoorden en een dikke voldoende halen. Maar als je daar dan zit met zwetende handjes dan kan het gebeuren dat je de vragen verkeerd leest of dat je in tijdsnood komt waardoor je het maar snel afraffelt. Of misschien krijg je een complete black out omdat je stress voelt in je lijf. Het halen van een dikke voldoende is hard nodig omdat je anders in de problemen komt. Dit is een belemmering die je waarschijnlijk enorm blokkeert. Hoe fijn is als je geen stress meer hoeft te ervaren over je toetsen. Met een goede voorbereiding ga je veel meer ontspannen je toets in. Maak elke keer weer een oefentoets om jezelf voor te bereiden. Het is gemakkelijk, je kan dit op elk apparaat doen en doet het gewoon thuis.

Waarom wil je een proeftoets maken?

Het is voor jongeren behoorlijk stressvol om naar school te gaan, huiswerk te maken en dan ook nog eens meerdere proefwerken te hebben in dezelfde week. De drang om te presteren en goede cijfers te halen is hoog maar dit lukt helaas niet altijd. Soms klap je dicht, weet je geen antwoord meer op de vragen van je proefwerk of misschien ervaar je veel stress rondom het maken van proefwerken. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het voorbereiden van je toetsen? We zetten de voordelen even op een rij.

  • Oefen alvast met een aantal vragen zodat je precies weet wat je kan verwachten
  • Door een oefentoets te maken ga je ontspannen je volgende proefwerk in
  • Je oefent alvast zodat je weet wat voor antwoorden je kan geven
  • Onze toetsen zijn op elke apparaat te maken
  • Maak deze toetsen gewoon vanuit huis
  • De kans dat je het volgende proefwerk een voldoende haalt is vijf keer hoger als je een oefentoets maakt
  • Er staan meerder toetsen voor je klaar, voor zowel vmbo, havo, vwo als toetsen om je rijbewijs te halen

Bij oefentoets.nl kan je heel gemakkelijk een proefwerk voorbereiden door alvast een oefentoets te maken. Dit is de beste manier om jezelf voor te bereiden voor een echt proefwerk. Zo weet je alvast wat je kan verwachten en val je niet meer stijl achterover als je een proefwerk voor je neus krijgt. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op https://www.oefentoets.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn