Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Maak uw eigen geboortekaartjes

Kaartjes-fabriek - GeboortekaartjesHet is de laatste tijd steeds minder gewoon om zomaar iemand een briefkaart of ander kaartje te sturen. Gelukkig bestaat de traditie van geboortekaartjes sturen nog steeds, zelfs onder de wat jongere generaties. Wilt u uw vrienden en familie verrassen met een echt mooi persoonlijk kaartje, neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk en snel uw eigen geboortekaartje ontwerpen of prachtige designs die wij al hebben gemaakt naar eigen wensen aanpassen. Weet u dus dat u binnenkort geboortekaartjes nodig hebt, twijfel dan niet maar ga naar onze site en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en het gemak waarmee u een persoonlijk kaartje kan maken. Wij van kaartjes-fabriek.nl zijn gespecialiseerd in bijzonder moment nog bijzonderder maken door bijvoorbeeld prachtige trouwkaartjes en geboortekaartjes te verkopen. Omdat wij weten dat veel mensen een persoonlijke touch willen geven aan bijvoorbeeld geboortekaartjes hebben wij hier vele opties voor mogelijk gemaakt. Zo kunt u met onze design-tool snel en gemakkelijk teksten en/of foto’s toevoegen aan kaartjes en deze zo geheel naar eigen wens maken. Ook is het mogelijk om ons designteam in te schakelen als u wel wensen heeft maar zelf niet goed weet hoe deze uit te voeren zijn of er gewoonweg niet veel tijd voor heeft. Wij snappen dat ouders die net een kindje hebben gekregen niet zitten te wachten op uren werk, dus wij nemen door onze gemakkelijke website u veel werk uit handen. Het is bijvoorbeeld bij ons ook mogelijk om de geboortekaartjes te bestellen met enveloppen en zelfs sluitzegels erbij zodat u verder niks meer hoeft te kopen. Dan hoeft u alleen nog maar de adressen op de kaartjes te zetten en dan kunnen ze zo de deur uit. Zo kunt u uw tijd en liefde geven aan uw pasgeboren kindje en bent u geen uren of zelfs dagen bezig met het zoeken naar geschikte kaartjes en enveloppen. Wij zorgen er bovendien voor het luttele bedrag van één euro voor dat u binnen een dag na het ontwerpen een proefkaartje in de bus heeft zodat u in het echt kan zien hoe u digitale ontwerp er uit ziet. Zo weet u zeker dat iedereen de geboortekaartjes prachtig gaat vinden en er geen druk- of ontwerpfoutjes op staan. Geboortekaartjes voor een ieder zijn bij ons zo besteld.

Persoonlijke geboortekaartjes met gemak gemaakt

Wij weten hoe belangrijk het is om het voor u juiste geboortekaartje te hebben. Je familie en vrienden zullen het kaartje gegarandeerd lang bewaren omdat het zo’n bijzondere gebeurtenis is. Dan wilt u als kersverse ouders natuurlijk ook dat het een mooi kaartje gaat worden. Pas daarom alles naar eigen wens aan. Zo kunt u het kaartje zelfs later als uw kind als wat ouder is nog met trots laten zien. Naast geboortekaartjes hebben wij overigens nog vele andere soorten producten voor een scherpe prijs. Ook deze producten kunt u naar wens aanpassen zodat het een persoonlijk kaartje is:

  • Ook bij een trouwerij is een kaartje erg belangrijk. Kies bij ons een basic design uit en vul de rest zelf in met persoonlijk foto’s of persoonlijke teksten.
  • Bij een nieuw huis hoort ook een verhuiskaartje. Kies voor deze optie en maak het geheel naar wens.
  • Bij de feestdagen is het traditie om naar je vrienden en familie een kerstkaartje te sturen. Verras eens door niet voor de standaard opties te gaan maar door een mooi gepersonaliseerd kaartje te versturen.

Zoals u kan lezen hebben wij veel verschillende opties voor veel verschillende gelegenheden. U kunt dus altijd bij ons terecht als u op zoek bent naar een gemakkelijke en scherp geprijsde manier om wie u maar wilt te trakteren op een persoonlijke kaart zoals geboortekaartjes.

In een paar stappen van internet naar brievenbus

Doordat wij inmiddels al jaren ervaring hebben in de kaartenbranche weten wij hoe mensen graag willen dat de producten eruit zien en hoe ze het liefst producten als geboortekaartjes willen bestellen. Wij hebben daarom alles afgestemd op het gemak van de klant. Zo helpen wij graag als er vragen of onduidelijkheden zijn en bieden wij goede service als bepaalde dingen niet naar wens zijn. Bovendien kunt u bij ons op allemaal verschillende manier de kosten voor de geboortekaartjes betalen. Wat te denken van iDEAL en Creditcard bijvoorbeeld. Met veel gemak heeft u de kaartjes thuis, mogelijk zelfs met bijbehorende enveloppen. Bij aankoop van veel kaartjes is het zeer voordelig om deze bij ons te bestellen. Als u er zelf niet uit komt met een design van de geboortekaartjes dan helpen wij hier graag bij. Persoonlijke elementen als foto’s en tekst voegen wij dan voor u toe en vormen wij samen tot een mooi geheel. Uiteraard bieden wij dezelfde service als u andere kaarten bij ons wilt bestellen, wat u ook zoekt wij zorgen ervoor dat er een persoonlijk en prachtig gedrukt kaartje in de bus valt van de mensen die u dierbaar zijn. Ook voor cadeautjes kunt u op onze site terecht. Neem daarom vooral zelf een kijkje in het uitgebreide assortiment en laat je verbazen door de vele optie die wij hebben. De mooiste geboortekaartjes die uw gevoelens voor uw kind weergeven bestelt u op onze site. Kijk dus vooral onder het kopje geboortekaartjes als u binnenkort een kleine verwacht of bestel alvast een proefkaartje als u binnenkort bent uitgerekend. De kwaliteit en het gemak zullen u verbazen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn