Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Leren barbecueën via een barbecue workshop?

Leren barbecueën via een barbecue workshop?Houd je van barbecueën en wil je alle technieken leren terwijl je ook nog is meer kennis op doet over barbecueën? Dan is een barbecue workshop voor jou een goed idee. Workshops kunnen bij jou of bij kolenboertje gegeven worden. Neem meteen een kijkje op kolenboertje.

Welke barbecue workshops worden gegeven?

Bij kolenboertje kun je uit verschillende barbecue workshops kiezen. tijdens de workshop leer je diverse technieken en dankzij deze technieken leer je nog beter barbecueën. Hiermee kun jij thuis later de mooiste gerechten bereiden. Tijdens de workshop wordt van alles besproken, zoals wat de meest voorkomende barbecues zijn, of welke accessoires tijdens het barbecueën van pas kunnen komen. Bij kolenboertje worden verschillende soorten barbecue workshops gegeven:

  • Grill Master Meat & Fish
  • Grill Master Meat
  • Grill Master Fish
  • Grill Master Business
  • Grill Master Privat
  • Grill Master Veggi

De Grill Master Meat & Fish workshop is geschikt voor de vlees- en visliefhebbers. De Grill Master Meat is vooral geschikt voor de ultieme vleesliefhebber, en zoals je na kunt gaan is dus de Grill Master Fish barbecue workshop vooral leuke voor de echte visliefhebbers. Voor groepen van 20-100 man organiseert kolenboertje de Grill Master Business. Deze barbecue workshops kenmerken zich door de hoge kwaliteit vlees en vis, de pure manier van bereiden en het bourgondische karakter. Vanaf 10 personen kan deze workshop ook op een zelf gekozen locatie gegeven worden. kolenboertje heeft inmiddels al een indrukwekkende lijst met referenten opgebouwd bij de Grill Master Business barbecue workshop. De Grill Master Privat is een privé les waarin je 1,5 uur lang werkt aan 1 BBQ gerecht. Hierbij ga je dieper in op de technieken van grillen, snijden en presenteren. Daarnaast leer je meer over de perfecte bereiding en over geschikte bijgerechten. Daarna eet je je eigen gemaakte gerecht op met iemand anders. Het resultaat wordt vastgelegd en je krijg de instructies mee naar huis. Zo’n barbecue workshop is geschikt voor maximaal 2 personen en dus een ideaal cadeau. De barbecue workshop Grill Master Veggi is een 4 uur durende workshop waarin je de basis technieken leert van het aansteken van een barbecue en om mooie gerechten te bereiden. Je leert verschillende barbecues te gebruik en je bereidt 5 verschillende vegetarische gerechten. 

Wanneer je er voor kiest om een workshop op eigen locatie te volgen zal dit leiden tot een prijs reductie. Dit maakt het ook interessant voor feestjes of andere bijzondere gelegenheden.

Webshop kolenboertje

kolenboertje is gespecialiseerd in het geven van barbecue workshops, maar daarnaast hebben ze ook een webshop waarin ze de beste barbecue accessoires, barbecues, briketten en nog veel meer verkopen. Ze verkopen alleen producten van hoge kwaliteit, die ze zelf ook bij zo’n barbecue workshop zouden gebruiken. Bij kolenboertje weet je dus altijd dat je barbecue producten van topkwaliteit geleverd krijgt. Ze bieden zelfs een testlocatie aan, zodat je precies weet wat je koopt, en zeker weet dat het de barbecue is die je zocht. 

Ben jij dus geïnteresseerd in het volgen van een barbecue workshop of ben jij op zoek naar barbecue producten van topkwaliteit? Neem dan een kijkje op de site van kolenboertje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn