Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Laat uw eigen etiketten drukken bij Altrif

Als u van plan bent om etiketten te laten drukken, moet u zeker een keer op de site van Altrif kijken! Etiketten zijn populair en worden door veel mensen besteld, met de meest uiteenlopende doeleinden. En met die diverse doelen is het natuurlijk belangrijk dat er ook genoeg keuze is op het gebied van etiketten laten drukken. En dat kan als u naar de site http://www.altrif.nl/ surft! Want de een heeft het nodig voor potjes met eigengemaakte crèmes, de ander heeft een bedrijf waarvoor adressen op etiketten moeten worden gedrukt. Misschien heeft u ze nodig met namen erop voor een cursus, of vindt u etiketten handig om je spullen en dozen te ordenen. Etiketten zijn multifunctioneel, en daarom is het wel zo fijn als er genoeg mogelijkheden zijn wat bijvoorbeeld het afdrukken betreft. Er zijn zo ontzettend veel opties, dus kijk gerust eens op de site rond. Dan vindt u wellicht de etiketten die u zoekt! Er zijn zo veel diverse vormen, maten en functies van de etiketten, dat het wel verstandig is om van tevoren goed voor uzelf te bedenken wat handig is. Waar wilt u ze op plakken, hoeveel heeft u er nodig, wat moet er precies op worden geprint? Natuurlijk is het erg fijn dat er zo veel mogelijkheden zijn, maar dat betekent dat er ook veel keuzes moeten worden gemaakt…

Diverse mogelijkheden bij etiketten afdrukken

Op het gebied van etiketten zijn er talloze opties op verschillende vlakken. Acetaat zijde etiketten, die ook wel eens stofetiketten worden genoemd, zijn zeer handig om op textiel te plakken. Dat is ideaal als u bijvoorbeeld zelf kleding maakt of extra info wil invoegen in uw eigen kleding. Denk aan namen in kinderkleding. Ook is het mogelijk om banderollen te bestellen. Dit zijn banden die rondom bijvoorbeeld een doosje kunnen worden bevestigd. Ideaal voor eigen voedselproducten of andere artikelen die in kleine boxjes worden verkocht of aangeboden. Gewone blanco etiketten zijn natuurlijk uitermate populair. U kunt hele rollen bestellen die u helemaal dan zelf kunt bedrukken of beschrijven. Handgeschreven adressen, etiketten voor sinterklaascadeaus, het kan allemaal. Heeft u wel eens van destructible etiketten gehoord? Deze vernietigen zichzelf als iemand probeert deze te verwijderen. Dit is heel erg handig als iets beveiligd moet worden, dan kan het direct worden gezien als dit etiket is verwijderd of als daar een poging toe is gedaan. Denk aan de beveiliging van een voedingsproduct of als een envelop met gevoelige informatie moet worden beveiligd. Handvat etiketten zijn ook erg in trek. Deze kunnen als handvat worden bevestigd op een wijndoos of een ander cadeau. Erg leuk en effectief! Het is ook mogelijk om flag etiketten te nemen, deze kunnen als een vlaggetje worden bevestigd, wat leuk is voor bij plantjes of hapjes. Hoe leuk is het om uw eigen ontwerp daarop te laten maken? Want het is belangrijk om ook de creativiteit van etiketten in te zien. Deze zijn zeker niet alleen maar functioneel, maar kunnen ook een cadeau leuker maken, een feestje een bijzondere touch geven of iets echt persoonlijk ma. Er zijn mogelijkheden volop dus denk goed na over wat een etiket voor u zou kunnen betekenen. Sluitzegel etiketten, printlinten of tags, trio-labels… En daarbij zijn er nog veel meer! Dus heeft u een label nodig maar heeft u nog geen idee hoe of wat? Dan is het zeker zinvol om eens op de site te kijken. Maar ook als u een beetje een idee heeft maar een gebrek aan inspiratie is het zeker een aanrader om hier rond te kijken. Er staan zo ontzettend veel voorbeelden op de site dat u ongetwijfeld iets vindt dat bij u en uw idee past. Ook als u denkt dat u een plan heeft dan niet kan worden uitgevoerd, is het zeker zinvol om de website te checken. Veel mensen denken dat bepaalde labels alleen geschikt zijn voor bedrijven, maar dat is zeker niet het geval. Ook voor u persoonlijk kan er van alles en nog wat worden geregeld!

Uw persoonlijke label

Voordat u een etiket daadwerkelijk bestelt, is het zaak over een aantal zaken goed na te denken. Als u een bepaald budget in gedachten heeft waar u zich aan moet houden, kan het geen kwaad om u echt in dit fenomeen te verdiepen. Hoe meer eisen hoe heeft, hoe groter de kans dat de prijs omhoog gaat. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat het meerlaags of enkellaags wordt gedrukt? Is het de bedoeling dat het zwart-wit of juist in volle kleuren wordt geprint? Hoeveel exemplaren heeft u nodig? Dit zijn uiteraard allemaal zaken die van belang zijn bij het samenstellen van een label, en wat ook invloed heeft op de prijs. Het is vrij logisch dat u eenmaal een idee heeft, maar nog niet zeker weet of u ze ook echt wil bestellen. In dat geval is het zeer verstandig om een offerte aan te vragen. Dit is zeer eenvoudig te regelen via de site. En mocht alles wat u in die offerte leest u bevallen, dan kunt u uw goedkeuring geven. Het artwork moet goed gebeuren, dus dit dient ook door u gecheckt te worden. Als het ontwerp klaar is, kunt u akkoord geven op die bestanden. Zo houdt u alles in eigen hand en is de kans klein dat u teleurgesteld wordt wat betreft de kwaliteit. Als alles is geregeld op dit vlak kan het productieproces in gang worden gezet.

Meer van Altrif.nl

Deel dit bericht :

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn