Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Kruip uit het dal met behulp van een burn out coach

Als mens heb je altijd te maken met stress. Soms is het nauwelijks voelbaar en is het enkel een soort gezonde spanning en soms is het juist heel voelbaar en is het net of je hele lichaam onder immense druk staat. Momenten van totale rust en ontspanning bevinden zich dan ook altijd tussen momenten van stress en spanning. Maar dat is niet erg, want stress is onderdeel van het bestaan. Spanning en ontspanning is als het ware de natuurlijke flow van het leven. Je moet even snel naar de supermarkt om de laatste dingen te halen, daarna nog even langs de stomerij om je jas op te halen en vervolgens ben je hopelijk op tijd om de kinderen van school te halen. Dat alles brengt de nodige stress met zich mee, maar als je dat allemaal hebt gedaan heb je misschien wel weer een momentje voor je zelf op de bank met een lekkere kop thee en een goed boek. Zo ontspan je weer tot de stress van het koken weer begint. Zo gaat het, als het allemaal goed gaat, de hele tijd op en neer. Alle stress vloeit door voldoende ontspanning ook weer uit je lijf. Een burn out ontstaat op het moment dat die ontspanning er niet meer is en je dus alleen maar meer stress ophoopt. Je hebt als mens sowieso al te maken met de bovengenoemde natuurlijke flow, maar naarmate je meer verantwoordelijkheden krijgt, wordt het alsmaar lastiger om die natuurlijk balans tussen spanning en ontspanning te handhaven. Als je een werkende moeder bent, dan moet je tal van taken balanceren en tussendoor dus ook nog tijd voor jezelf vinden. Als dat niet lukt, dan kan een burn out het gevolg zijn. Gelukkig kun je uit het dal krabbelen met behulp van een burn out coach van Mama Glow.  Een burn out is niet hetzelfde als stress. Een burn out is wel het gevolg van stress en ontstaat dus op het moment dat je niet voldoende ontspant. Je loopt daardoor constant achter de feiten aan tot je helemaal opgebrand bent. Het is belangrijk om een burn out te herkennen, zodat je er wat aan kunt doen. Je kunt via een burn out coach in ieder geval stappen ondernemen om je leven weer in de hand te krijgen. Een burn out coach helpt je niet alleen uit het dal te klimmen, maar leert je ook hoe je de burn out in de toekomst kunt voorkomen.

Krijg weer zin in het leven dankzij de burn out coach

Iemand met een burn out heeft vaak geen zin meer om dingen te ondernemen. Zo iemand voelt zich vermoeid en volledig opgebrand. Het is lastig om dan nog zin in het leven te hebben, want het staat je immers allemaal tegen. Het is belangrijk om niet te snel te willen. Een burn out coach kan je helpen, maar een burn out is niet in een paar weken opgelost. 

Ontdek wat de coach voor je kan betekenen

Via de site van mamaglow.nl kun je meteen ook zien wat een burn out coach voor jou kan betekenen. Zo kun je in ieder geval het volgende van de burn out coach verwachten: 

  • Ervaar minder stress en meer rust
  • Ontdek opnieuw om van het leven te genieten
  • Creëer meer tijd voor jezelf

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn