Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Kinderdekbed

“Jouw kind heeft natuurlijk een speciaal kinderbed en daar hoort dan ook een speciaal kinderdekbed op. Om lekker te kunnen slapen, is het immers van belang dat de maat van het dekbed op het bed afgesteld is. Heb je een te klein exemplaar, dan zul je het niet lekker warm krijgen als je wilt gaan slapen. Zijn de afmetingen echter veel te groot, dan is dit ook niet erg prettig. Het gaat dan al snel overhangen over de bedrand heen en dat zorgt voor een zwaar gevoel. Lekker instoppen is er ook niet bij, want zoveel deken raak je niet kwijt tussen de bedrand en het matras. Daarom is het belangrijk om bij een kinderbed ook een speciaal kinderdekbed te gebruiken. Deze heeft precies de juiste afmetingen en dat zorgt er toch zeker voor dat je zoon of dochter het in bed niet te koud zal hebben en dat je hem of haar toch lekker strak in kunt stoppen, wat veel kinderen gewoon heel erg prettig vinden. Het is dus niet aan te raden om alvast, op de groei, een groot model te kopen, dat slaapt gewoon lang niet zo prettig als een echt kinderdekbed dat goed op maat is.

Hoes voor kinderdekbed

Natuurlijk is het zo dat je het kinderdekbed niet zomaar op het bedje neerlegt, daar moet wel eerst een goede hoes omheen. Er zijn verschillende redenen om dat te doen. In de eerste plaats is het zo dat het prettiger aanvoelt aan de huid. De buitenkant van dekbedden is immers vaak niet heel erg zacht en ook niet per se heel erg comfortabel. Door een overtrek van een goed materiaal te gebruiken, los je dit eenvoudig op. Een andere reden om hiervoor te kiezen, is dat je op deze manier het kinderdekbed goed schoon houdt. De kans is zo veel kleiner dat er vlekken in ontstaan. Bovendien kun je een hoes gemakkelijk even in de wasmachine gooien, dat gaat met complete dekbedden toch net even iets minder gemakkelijk, dan heb je meteen een machine vol. Maar voor veel kinderen zal de belangrijkste reden toch zijn dat een hoes er leuk uitziet, dat ze er eentje uit kunnen kiezen die zij mooi vinden. Er zijn immers heel veel verschillende varianten verkrijgbaar, denk dan aan verschillende kleuren en dessins. Dat geeft jouw zoon of dochter de kans om een exemplaar uit te kiezen dat zij echt mooi vinden en dat ook goed bij hun kamer past. Bovendien kun je het kinderdekbed er op deze manier steeds weer anders uit laten zien en dat is ook gewoon heel erg leuk!

Kies uit vele leuke prints

Ben jij op zoek naar een leuke overtrek voor het kinderdekbed van jouw zoon of dochter? Dan moet je zeker eens kijken bij Kinderdekbedsjop.nl. Bij hen kun je echt heel veel verschillende leuke prints vinden, zoals:

En dit zijn uiteraard slechts een paar voorbeelden van de vele verschillende opties die zij te bieden hebben. Door hun ruime aanbod, zul je bij hen zeker een hoes kunnen vinden die helemaal naar wens is! En dat niet alleen, je kunt bij hen ook heel goed terecht voor een nieuw kinderdekbed. Of je nu op zoek bent naar een standaard exemplaar, een model voor de zomer of een 4-seizoenenvariant, zij hebben het allemaal in hun assortiment. Zo kun je dus kiezen voor een variant die aansluit op de behoefte van jouw kind. Heeft deze het snel te warm of juist te koud? Geen enkel probleem, er is bij deze zaak altijd wel een kinderdekbed te vinden dat helemaal bij de persoonlijke voorkeuren past!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn