Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Kies voor eerlijk, kies voor onze fairtrade producten

Er is de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekomen voor fairtrade producten en dat is een heel positieve ontwikkeling. Niet alleen is het veel beter voor uzelf om te kiezen voor fairtrade producten omdat deze vaak veel beter zijn voor uw eigen gezondheid, het is ook beter om te kiezen voor fairtrade producten wanneer u kiest voor duurzaam. Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken omdat wij u hier allerlei interessante fairtrade producten kunnen leveren. Wij zijn een site waar u werkelijk alle fairtrade producten kunt kopen die u maar nodig heeft. Wij zijn een bedrijf dat oog heeft voor de wijze waarop een bepaald product tot stand is gekomen. Wij hanteren strenge eisen wanneer het gaat over het selecteren van onze producten waardoor wij u dus kunnen garanderen dat wanneer u bij ons een aankoop doet, u een goed product in huis haalt. Wij weten waar onze goederen zijn gemaakt en wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale bedrijven. Wij zijn er namelijk geen voorstander van om veel goederen te importeren. Het gaat bij de productie van fairtrade producten namelijk niet alleen over het feit dat ze eerlijk gemaakt zijn, het is ook belangrijk dat ze lokaal zijn. Wanneer we namelijk de vervoersstromen kunnen verminderen, kunnen we een aanzienlijke bijdrage leveren aan een beter milieu. Mocht u hier aan mee willen werken, dan willen wij u graag aanraden om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. U zult zien dat wij fairtrade producten leveren op alle mogelijke terreinen. Mocht u momenteel daarom even niets te doen hebben, dan zouden wij u graag willen vragen om even naar onze site Fair-Vision te komen surfen.

Krijg 5 tot 25 procent korting wanneer u bij ons fairtrade producten bestelt!

Wanneer u besluit om klant bij ons te worden, kunt u het eerste jaar dat u klant bent iedere keer korting krijgen wanneer u bij ons fairtrade producten komt bestellen. Afhankelijk van het bedrag dat u bij ons bestelt, kunt u een forse korting krijgen. Wij hopen hiermee te bewerkstelligen dat steeds meer mensen zullen kiezen om bij ons fairtrade producten. Samen dragen we namelijk ons steentje bij aan een beter milieu en wij hopen dat u hieraan mee wilt doen. Wij hopen daarom van harte dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Op Fairtrade-Vision.eu kunt u zelf bekijken wat wij u allemaal te leveren hebben. U zult zien dat u alle mogelijke producten bij ons kunt kopen. Omdat wij online werken, kunnen wij u ook goede prijzen aanbieden. Mocht u graag een bestelling willen plaatsen, dan zullen wij ervoor zorgen dat u uw goederen zo snel mogelijk in huis heeft. Wij hopen dan ook dat wij u snel een keer op onze site Fairtrade-Vision.eu zouden mogen ontvangen zodat u een blik kunt werpen op onze fairtrade producten.

Deel onze site en ontvang nog meer korting!

Wilt u graag profiteren van nog meer korting? Dan willen wij u vragen om onze site te delen met een vriend of een vriendin. Mocht deze vervolgens een bestelling bij ons plaatsen, dan krijgt u korting op uw volgende bestelling. Kortom:

  • wij bieden u alle mogelijke duurzame producten
  • wanneer u bij ons koopt, draagt u bij aan een beter milieu
  • u kunt bij ons profiteren van forse kortingen

Wij hopen u snel op Fairtrade-Vision.eu te mogen ontvangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn