Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Kies voor de beste kartonnen platen

Steeds meer mensen ondervinden tijdens een verhuizing de ergernissen van slecht inpakmateriaal. Het is dan ook zeer vervelend wanneer het allemaal niet zo goed lukt en u ineens ziet dat er eigendommen tijdens de verhuizing kapot gaan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat dit gebeurt en het is dan ook heel vervelend wanneer u er eigenlijk niets aan kunt doen. De meeste mensen vinden het dan een goed idee om toch even te gaan kijken naar goede afdekplaten. U kunt elke doos die u inpakt namelijk met heel wat meer zorg behandelen. Het is mogelijk om op de spullen die u in de doos doet, steeds een goede afdekplaat te leggen. Deze kartonnen platen zijn zeer stevig en helpen u om altijd de juiste manier te vinden om uw goederen af te dekken. Het helpt ook om de kartonnen platen in te zetten voor het scheiden van verschillende objecten. Soms is er veel loze ruimte in een verhuisdoos te zien en dat is uiteraard zonde. Hoe meer dozen u heeft, hoe langer de verhuizing zal duren en uiteraard wilt u graag dat alles in één keer naar het nieuwe huis kan. Om te voorkomen dat u dan niet meer weet wat er moet gebeuren, is het aan te raden om snel te kijken naar de verschillende opties. Het uitkiezen van de kartonnen platen kan gemakkelijk en snel via de website dozenlatenmaken.nl. Hier kunt u de kartonnen platen op maat bestellen. Het is dus heel belangrijk dat u even gaat kijken naar de maat van de verhuisdozen die u gebruikt. Het is zonde wanneer het allemaal net niet goed op elkaar aansluit. Om te kiezen wat u nodig heeft, kijkt u op de website naar de informatie die bij alle kartonnen platen wordt weergegeven. Hier ziet u bijvoorbeeld ook van welk materiaal de kartonnen platen zijn gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende soorten:

  • Diktes variërend van 1,5 mm tot 7 mm
  • Bruin of wit karton
  • In dubbel of enkel golfkarton

Om een goede keuze te kunnen maken is het dus verstandig om uw eigen verhuisdozen even onder de loep te nemen. Weet u bijvoorbeeld heel zeker dat u uit gaat van de juiste maat van de grondplaat? Wanneer u een te grote kartonnen plaat bestelt, moet u alles helemaal bijsnijden en dat is uiteraard niet de bedoeling wanneer u net druk bent met het organiseren van de verhuizing. Kies dus altijd meteen voor de juiste afmetingen van uw kartonnen platen.

Gebruik de kartonnen platen als bodemplaat

De kartonnen platen zijn zeker niet alleen te gebruiken als tussenschotten of afdekplaten. U kunt ze ook goed als bodemplaat gebruiken. Hierdoor wordt de verhuisdoos die u gebruikt veel sterker en kunt u zelf snel zien wat de opties zijn. Het is voor veel mensen goed om meteen bij dozenlatenmaken te kijken wat ze precies nodig hebben. Op de website vindt u daarom een mooi overzicht. Het is altijd handig om online alles te bestellen, zodat u gewoon thuis de bestelling aan kunt nemen. De kartonnen platen worden namelijk snel bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus niet naar een winkel te komen.

In grote aantallen bestellen

Ook wanneer u in grote aantallen wilt bestellen, is het mogelijk om even op de website alles te regelen. Hier ziet u bijvoorbeeld dat u gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen en ook online kunt betalen. De medewerkers gaan dan meteen aan de slag met het voorbereiden van uw aankopen en zullen alles snel naar u toesturen. Het is dus zeker niet veel werk allemaal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn