Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Ken je de prive spa in amsterdam al?

Middenin hartje Amsterdam vindt je al sinds enkele jaren een super mooie saunalocatie, waar je zelfs hun prive spa in amsterdam kunt huren. In het gebouw hebben ze namelijk meerdere intieme ruimtes gecreëerd, die als mini spa dienen, en af te huren zijn voor 2,5 of 5 uur. Deze ruimtes zijn niet zo klein als je zou verwachten, en werkelijk super stijlvol ingericht. Ze ademen allemaal een beetje een Oosters sfeertje, door de prachtige wanden met mini tegeltjes, en de duizend-en-een-nacht accessoires die ze gebruiken. De glimmende spiegels bijvoorbeeld, en de Marokkaanse theesetjes waarmee je de high tea krijgt geserveerd. Dit alles maakt het een super de luxe prive spa in Amsterdam, die garant staat voor urenlang ontspanning en een ervaring om niet gauw te vergeten. Boek de ruimte bijvoorbeeld eens voor jou en je partner, om even een paar uur helemaal weg van de wereld te zijn. In deze prachtige prive spa in Amsterdam vergeet je namelijk helemaal de wereld om je heen. Je kunt je er echt een paar uur helemaal terugtrekken en alle spanning van je af laten glijden, voordat je de volgende dag weer aan het werk moet of terug naar je drukke gezin moet. Deze persoonlijke spa voor een paar uur afhuren, eventueel inclusief luxe high tea assortiment, is de ideale manier om even helemaal tot rust te komen. Ben jij er al eens geweest?

Prive spa in Amsterdam met high tea

Als je dol bent op het assortiment mini hapjes dat je vaak krijgt bij een high tea kun je overwegen om deze optie er bij de prive spa in Amsterdam bij te nemen. Voor een kleine meerprijs zullen ze je voorzien van de lekkerste smaakjes thee en een plateau met heerlijke hapjes, welke je in je eigen spa kunt oppeuzelen. Dit maakt de hele ervaring nog veel leuker, en bovendien hoef ga je op deze manier niet met honger naar huis. Overigens is het als je de prive spa in Amsterdam voor jou en je partner wilt huren wel zo leuk als je daarna nog even wat gaat drinken in de gezamenlijke lounge, of lekker samen uit eten gaat. Dan maak je er een echt dagje uit van, en hoef je niet direct, zodra je helemaal ontspannen bent terug naar huis te rijden. Als je je partner echt wil verassen met een hele dag uit met allemaal leuke activiteiten, dan is het het slimst om deze persoonlijke spa aan het einde van de dag af te huren, om de dag mee af te sluiten. 

De faciliteiten in deze persoonlijke spa

In de prive spa in Amsterdam tref je de volgende faciliteiten aan:

  • Een jacuzzi
  • Een Finse sauna
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een loungeruimte
  • Een mooi betegelde relaxbank
  • En warme voetenbaden

Al deze faciliteiten bevinden zich in één en dezelfde ruimte, welke je voor 2,5 of 5 uur lang kunt afhuren. Dus ben je op zoek naar een hele bijzondere activiteit waarmee je jouw partner kunt verassen tijdens een dagje Amsterdam? Denk dan eens aan de prive spa in Amsterdam. Deze staat garant voor ultieme ontspanning, waarna je vast als een roos slaapt. Wanneer ga jij boeken?

https://www.spa1001.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn