Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Is het mogelijk om gratis te scheiden?

Mijn ex-vrouw en ik hebben diverse jaren samen een goede relatie gehad, maar de laatste paar jaar werd de relatie slechter en slechter. Wij hadden regelmatig ruzie en vaak op een zeer heftige manier. Dit was niet goed voor ons en al helemaal niet voor ons zoontje, daarom leek het ons beter om te gaan scheiden. We wilden graag op een goede manier uit elkaar gaan en duidelijke afspraken maken, maar hadden helaas niet genoeg geld om te scheiden. Gelukkig zagen wij dat het mogelijk is om gratis te scheiden via de website samengratisscheiden.nl. Wij werden hier erg goed geholpen en zijn op deze manier uit elkaar gegaan. Mijn ex-vrouw en ik waren bijna zeven jaar samen en waren verschillende jaren erg gelukkig samen. We kregen zelfs een kind samen en daar zijn we allebei erg blij mee. Helaas ging het de laatste jaren niet goed tussen ons en lukte het ons niet om de relatie te verbeteren. We hebben veel dingen geprobeerd en hebben ons best gedaan om de relatie te redden, maar dit lukte ons niet. We hadden te veel fouten gemaakt in het verleden en kregen te vaak en te snel weer ruzie. Wij wisten dat dit een slechte invloed had op ons zoon, het is niet goed voor hem om te zien dat zijn ouders ruzie hebben. Wij kwamen samen tot de conclusie dat het beter was om te scheiden. Scheiden is vaak erg duur en hier hadden wij het geld niet voor, gelukkig was het voor ons mogelijk om gratis te scheiden. Scheiden kost al snel een paar duizend euro en dit geld hadden wij niet. Wij hadden contact gehad met verschillende advocaten en hun uurtarief is erg hoog. Het was wel mogelijk om een voordelige vaste prijs af te spreken, maar dan was het nog te duur voor ons.

Het is soms mogelijk om gratis te scheiden

Toen ik online aan het zoeken was naar een oplossing voor ons probleem, kwam ik de website samengratisscheiden tegen. Ik las hier dat het in sommige gevallen mogelijk is om gratis te scheiden. Ik las dat als het inkomen onder een bepaalde grens is en de ouders samen tot een overeenkomst kunnen komen over een ouderschapsplan en de financiën, dan kan deze stichting je helpen. Wij voldeden aan deze eisen en namen contact op met deze stichting over gratis scheiden.

Zeer goed geholpen tijdens het hele proces

Samen met een mediator bespraken wij onze wensen en legden deze samen vast. Wij maakten een ouderschapsplan met duidelijke afspraken voor onze zoon. Daarnaast legden wij ook goed vast hoe wij de financiën zouden verdelen en dit in de toekomst geregeld zou worden. Via deze stichting was het mogelijk om gratis te scheiden, maar misschien nog wel belangrijker, om op een goede manier uit elkaar te gaan. Wij hopen dat dit het beste is voor ons zoon en voor onze relatie. Het is mogelijk om gratis te scheiden via samengratisscheiden.nl.

  • Afhankelijk van het inkomen kan deze stichting gratis helpen 
  • Samen met een mediator worden afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan
  • Afspraken over de verdeling van financiën worden ook gemaakt
  • Voor ons was het mogelijk om op een goede manier uit elkaar te gaan   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn