Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Is een zit-sta werkplek misschien de oplossing voor u?

Bij ons op het werk moeten we allemaal achter een bureau zitten werken. Ik heb dit vele jaren gedaan en sinds vorig jaar heb ik ontzettend veel last van mijn rug gekregen. Dat is uitzonderlijk vervelend en daarom ben ik gaan kijken hoe ik mijn werk wat aangenamer zou kunnen maken. Je wilt namelijk graag dat je met plezier je werk kunt uitvoeren en niet dat je aan het eind van de dag regelrecht naar je bed moet omdat je vergaat van de pijn. Ik heb toen gezien dat mensen op een andere afdeling aan een zit-sta werkplek konden werken. Dat leek mij meteen heel interessant en ik heb daarom een keer gevraagd of ik een keer aan hun zit-sta werkplek zou mogen werken. Wanneer dat namelijk mogelijk zou zijn, zou dat voor mij heel ideaal zijn en daarom wilde ik de zit-sta werkplek graag een keer proberen. Ik heb toen gemerkt dat ik daar heel veel minder pijn van kreeg en dus heb ik meteen besloten dat ik ook op een zit-sta werkplek zou moeten overstappen. Mijn baas vond dit helemaal geen verkeerd idee en hij heeft mij toen gezegd dat hij het allemaal prima vond en dat ik zelf op zoek kon gaan naar een zit-sta werkplek die mij het beste zou bevallen. Ik vond het heel prettig dat hij mij deze ruimte gunde en mij budget meegaf zodat ik zelf op zoek kon gaan naar een mooie zit-sta werkplek. Ik heb toen gemerkt dat het niet eenvoudig was om een goede aanbieder van een zit-sta werkplek te vinden. Ik moest heel goed zoeken en ik heb uiteindelijk gemerkt dat ik het beste naar de site van shiraz.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag goed meubilair willen kopen voor op kantoor en ik heb de mogelijkheden hier dan ook even goed doorgenomen. Ik heb toen gezien dat ze op de site een mooie zit-sta werkplek te koop aanboden, maar ik wist niet of dit ook voor mij de oplossing van mijn probleem kon zijn. Toen ik even een telefoontje pleegde naar deze mensen, kreeg ik te horen dat ik altijd welkom was om een keer de zit-sta werkplek te testen in hun winkel. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ik heb toen meteen de auto gepakt en ik ben naar hun winkel gereden. 

Deze zit-sta werkplek wil ik niet meer kwijt

Ik ben naar de winkel gegaan om daar de zit-sta werkplek zelf te testen en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb gezien dat dit echt een heel goede zit-sta werkplek is en daarom heb ik deze combinatie ook meteen gekocht. Het budget liet het namelijk ruim toe en ik ben heel erg blij dat ik deze stap gezet heb. 

Wilt u ook goed kantoormeubilair kopen? 

Als u ook goed kantoormeubilair wilt kopen, dan raad ik u ten zeerste aan om:

  • Even naar shiraz.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer naar de winkel te gaan om de meubels persoonlijk te testen 

Ik ben heel erg blij met mijn aankoop. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn