Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

In deze webshop kun je trendy meubels op afbetaling kopen

Er zijn steeds meer winkels waar je meubels op afbetaling kopen kunt, maar de winkel en webshop van huus (huus.nl) zijn toch wel een van de meest trendy winkels. Bij huus hebben ze namelijk een super groot assortiment stijlvolle meubels, die zijn ingekocht rekening houdend met de laatste trends op het gebied van interieur. In de winkel van huus in Hengelo zie je meteen met hoeveel gevoel voor stijl het assortiment is samengesteld. Ze hebben er allemaal mooie hoekjes ingericht en je kunt alles wat je daar ziet, dus de accessoires, decoratie en zelfs de meubels op afbetaling kopen. En van deze service wordt door super veel mensen gebruik gemaakt. Want als je je huis een nieuwe look wilt geven maar je hebt op dit moment even geen budget, dan kan dat dus gewoon alsnog. Zolang jij de aflossingen in de maanden na de aankoop kunt betalen dan kun je dus zowel in de winkel als de webshop van huus meubels op afbetaling kopen. En hun collectie meubels is stukken hipper dan andere winkels die dezelfde service bieden. Wil jij ook je huis een make-over geven en heb je daar op dit moment geen (volledig) budget voor? Kijk dan snel in de webshop huus.nl of plan een dagje in om naar hun mooie winkel in Hengelo (Overijssel) te rijden.

Alle soorten meubels op afbetaling kopen

Het assortiment van huus.nl is heel erg breed. je vindt er diverse meubels voor het hele huis, zoals:

  • Bankstellen in diverse stijlen
  • Boekenkasten en dressoirs
  • Bijzettafeltjes en salontafels

Je kunt uiteraard bij huus al deze meubels op afbetaling kopen, maar dat is nog niet alles! Ze leveren alle aankopen met een waarde van boven de €100 ook nog eens gratis bij je thuis. En als je een meubel koopt betekent dat dus in vrijwel alle gevallen dat het gratis bezorgd wordt. Voor accessoires en decoratie geldt dit natuurlijk ook. Deze kun je net zoals de meubels op afbetaling kopen, maar je moet wel boven de €100 uitkomen voor de gratis bezorging. Ik kan je echter vertellen dat dat bij huus niet moeilijk is. Ze hebben echt een super groot assortiment trendy accessoires, waarmee je jouw hele huis gezellig en sfeervol kunt maken. En heb je niet zoveel inspiratie of vind je het moeilijk om in een webshop de decoratie voor in jouw huis uit te zoeken? Dan kun je ook een middagje komen shoppen in hun mooie winkel in Hengelo. Daar kun je veel inspiratie opdoen qua kleuren en stijlen, zelf een creatieve mix van accessoires maken en natuurlijk al die meubels op afbetaling kopen, net als in de webshop.

Een woonwinkel met de laatste trends

Bij huus vinden ze het heel belangrijk dat hun assortiment trendy, maar ook tijdloos is. Daarom hebben ze een fijne mix gemaakt van meubelen die echt volgens de laatste trends zijn ontworpen, gecombineerd met strakke, meer basic meubels waar je zelfs over tien jaar nog niet op uitgekeken bent. Deze combinatie maakt dat veel mensen hun meubels op afbetaling kopen in deze mooie winkel. Je hebt dan een persoonlijk interieur met een trendy tintje, en toch tijdloos. Wie wil dat nou niet?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn