Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Hoe zit het eigenlijk met een goed huurcontract?

Binnenkort ga ik voor vijf jaar naar het buitenland omdat ik een kans heb gevonden die ik eigenlijk niet af kon slaan. Het is namelijk zo dat ik hier een enorme carrieresprong kan maken en deze mag ik gewoon niet aan mij voorbij laten gaan. Ik heb daarom meteen ‘ja’ gezegd en momenteel ben ik aan het regelen hoe ik mijn zaken hier in Nederland goed achter kan laten. Ik heb namelijk een huis en dat wil ik natuurlijk niet zomaar leeg laten staan. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om mijn huis aan iemand te verhuren. Ik wilde dat niet zomaar doen en daarom ben ik gaan kijken of ik met een huurcontract kon werken. Ik wilde namelijk goede afspraken maken omdat ik niet in de problemen wilde raken. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik een goed huurcontract kon opstellen en ik heb toen gezien dat het nog niet zo eenvoudig is om een huurcontract op te stellen. Ik heb hier ook helemaal geen ervaring mee waardoor het extra moeilijk wordt om een goed huurcontract op te stellen waarin je werkelijk aan alles hebt gedacht. Voor mij was het voornamelijk belangrijk dat het huurcontract bevatte dat het hier in principe om langdurige, maar tijdelijke huur ging en dat de huurder moest betalen wanneer er schade aan het huis zou ontstaan. Dit lijken geen moeilijke of exotische eisen, maar in de praktijk is het niet eenvoudig om op het internet een huurcontract te vinden dat je uit kunt printen en dat dan ook echt rechtsgeldig is. Ik heb daarom lang moeten zoeken en ik heb heel veel sites bekeken. Toen ik aan een collega van mij vertelde dat ik op zoek was naar voorbeelden van een goed huurcontract, vertelde zij mij dat ik een keer naar de site van rocketlawyer.com moest gaan. Ik heb deze site meteen even bezocht want ik wilde graag weten of ik hier dan wel een goed huurcontract kon vinden. Dat bleek zeer zeker het geval te zijn en ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb. Je kunt hier namelijk heel goede voorbeelden vinden van een huurcontract en ik heb daarom ook mijn slag kunnen slaan op deze site. 

Hier kunt u een goed huurcontract printen

Wanneer u ook op zoek bent naar een goed huurcontract, kan ik u aanraden om een keer naar de site van rocketlawyer.com te gaan kijken. U hoeft hier enkel in te vullen welk soort huurcontract u nodig heeft en vervolgens kunt u een perfect document gewoon uitprinten. Dat heeft mij heel veel werk bespaard en ik heb ook nog eens een heel goed document kunnen printen. 

Deze site bespaart u heel veel tijd

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik hier een heel compleet huurcontract heb kunnen printen. Kortom:

  • Kijk even op rocketlawyer.com
  • Bekijk welke soorten contracten u hier allemaal kunt vinden 
  • Selecteer het juiste contract voor uw situatie 

Ik hoop dat u iets aan mijn aanbeveling heeft gehad. Ik kan u zeggen dat ik heel blij was dat ik deze site vond. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn