Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Het perfecte vrijgezellenfeest in Twente

Het perfecte vrijgezellenfeest in TwenteVoor een vrijgezellenfeest wil je iets speciaals organiseren. Een leuke dag, boordevol activiteiten voor de hele groep. Iets waaraan iedereen kan meedoen en waarbij je actief met elkaar de dag doorbrengt. Outdoor Unlimited in Den Ham biedt de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest in Twente. Je kunt hier het hele jaar door een vrijgezellenfeest in Twente organiseren en kunt kiezen uit verschillende activiteiten die allemaal buiten kunnen worden gehouden. Op outdoorunlimited.nl staat het aanbod uitgebreid beschreven. Wij nemen je kort alvast even mee door de opties.

De opties bij Outdoor Unlimited voor een vrijgezellenfeest in Twente

Of je nu met een kleine groep bent of met een grote groep, je kunt voor een vrijgezellenfeest in Twente heel goed terecht bij Outdoor Unlimited. De activiteiten zijn zodanig ontwikkeld dat jullie groep een geweldige tijd tegemoet gaat. Het vrijgezellenfeest in Twente kan in thema worden gehouden bij Oudoor Unlimited. Denk daarbij aan:

  • Outdoor Commando
  • Jackass
  • Beat the Bachelor
  • New Kids
  • Total bullshit
  • En voor de meisjes is er Gooische Vrouwen

Stuk voor stuk zijn dit activiteiten waarbij jullie als groep worden uitgedaagd, maar ook de vrijgezel en zijn vrienden tegen elkaar uitgedaagd worden. Elk vrijgezellenfeest wordt op maat gemaakt aan de hand van een aantal componenten die samengevoegd kunnen worden. Gaan jullie bijvoorbeeld de uitdaging aan in Beat the Bachelor, dan kun je kiezen uit moutainbiken met een gids, kratstapelen, target shooting, duo sumoworstelen, archery tag, vlotbouwen en varen, ridderspel, samenwerkingsopdrachten, X-treme kickbiking en het ludieke Get Him Off. Bij elk element staat of het een uitdagende, spannende, relaxte of ludieke activiteit is. Zo kunnen jullie onderling de uitdaging aangaan en krijgt het vrijgezellenfeest in Twente een competitief tintje, iets waar veel plezier in beleefd kan worden. Maar er is meer bij Outdoor Unlimited. Is jullie vrijgezel altijd de joker van het stel? En hangt hij altijd de lolbroek uit? Ontdek dan ook eens het Jackass-programma of New Kids vrijgezellenfeest in Twente. Hier staat humor en gezelligheid voorop, voorzien van een vleugje leedvermaak. Bijvoorbeeld bij Bubbel Voetbal en Bachelor Golf in het Jackass-programma en de brancard race en dronkenmansestafette bij het New Kids-programma. En willen jullie echt over de top? Dan is het Total Bullshit vrijgezellenfeest in Twente, waarin humor, chaos en verwarring volledig door elkaar lopen, echt iets voor jullie.

Commando, Gooische Vrouwen en de arrangementen

Voor de echte sportievelingen die houden van actie en avontuur is het Outdoor Commando vrijgezellenfeest in Twente ideaal. Activiteiten in de stijl van militair commando testen jullie uithoudingsvermogen en krachten en zorgen ervoor dat jullie als groep goed samenwerken. Deze vrijgezellenfeesten zijn dan wel gericht op mannen, maar ook stoere vrouwen kunnen hieraan deelnemen. Echter voor hen is er ook speciaal het populaire Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest in Twente. Dit programma is zowel actief, relaxt als ludiek opgezet en wordt ook buiten ondernomen bij Outdoor Unlimited in Den Ham. De activiteiten zijn met veel humor opgezet, zoals het uithangen van je vuile was, handtas werpen, de naaldhakken Race, tampon Hockey, sumoworstelen en Red Bull Schieten. Dit zorgt voor een middag hilariteit en gezelligheid als meiden onder elkaar en is voor jong en oud een leuk vrijgezellenfeest in Twente. Al deze programma’s zijn ook als arrangement beschikbaar. Hierbij kun je gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals het ontvangst met een hapje en een drankje, een barbecue of een lopend buffet nadien, waarbij jullie gezellig samen kunnen napraten tijdens het eten en de dag in stijl afsluiten. Er is zelfs even de mogelijkheid om eerst een douche te nemen of om op te frissen voor je gaat eten. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij Outdoor Unlimited.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn