Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Heftruck verhuur voor al uw zware tilwerkzaamheden

Zware goederen kunnen niet altijd even makkelijk getild worden. Daarom kunt u voor heftruck verhuur terecht bij Hendrikse Verhuur. Onze heftruck verhuur gaat verder dan alleen het verhuur. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan heftrucks, zodat er voor iedere activiteit de juiste heftruck te vinden is. Ontdek ons heftruck verhuur nu snel en kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw werkzaamheden. Bij ons heftruck verhuur kunt u terecht voor het huren van:

  • Elektrische vorkheftrucks
  • LPG vorkheftrucks
  • Diesel vorkheftrucks
  • Aanbouwdelen en accessoires

Alle heftrucks kunnen tevens voor flexibele periodes gehuurd worden. Daarnaast leveren wij de heftrucks ook op locatie. Ontdek nu de voordelen van heftruck verhuur.

Heftruck verhuur voor meer efficiëntie

Bij het heftruck verhuur denkt u al snel aan de grootste bedrijven. Echter kunt u voor iedere klus een heftruck verhuur van Hendrikse Verhuur. Onze heftrucks kunnen uw werkzaamheden effectiever en eenvoudiger maken, waardoor uw klus snel geklaard is. De prijs van ons heftruck verhuur verschilt per type. De elektrische vorkheftrucks hebben het meest voordelige huurtarief per dag. De diesel vorkheftrucks zijn net iets duurder in prijs, maar hebben daarnaast ook meer hefvermogen. De tarieven per vorkheftruck staan vermeld op https://www.hendrikseverhuur.nl/. Hiermee kunt u een goed beeld krijgen wat u kwijt zult zijn bij ons heftruck verhuur per dag. Deze tarieven zijn exclusief de leveringskosten. Ons heftruck verhuur bevindt zich vooral in Hengelo, Zeist, Nijkerk, Nieuwegein, Kampen, Dronten en Apeldoorn. Als u regelmatig goederen moet tillen terwijl dit niet efficiënt is in bijvoorbeeld een magazijn, dan kunt u terecht bij ons. Naast dat wij op locatie leveren, kunt u de heftruck ook ophalen, zodat u deze nog even kan bekijken voordat u hem meeneemt. Naast dat wij heftrucks hebben met verschillende vermogens, zijn onze heftrucks ook erg zuinig. Daarnaast hebben ze geen tot nauwelijks uitstoot van schadelijke stoffen. Daarom zijn ze ideaal te gebruiken binnen het bedrijf, maar ook voor buitenterreinen. Als u uitsluitend buiten aan het werk bent en u een snelle en krachtige heftruck nodig heeft, dan voldoet een diesel heftruck aan uw behoeften. Door de kracht en snelheid zorgt deze voor meer efficiëntie tijdens uw werk. Veiligheid staat daarbij altijd hoog in het vaandel. Daarom verkopen wij alleen apparaten van topkwaliteit en uitsluitend van de merken Hyster, Still en ICC. Dit zijn namelijk de bekendste en meest betrouwbare vorkheftrucks. Ook doen wij een jaarlijkse inspectie en worden de vorkheftrucks na iedere huur gecontroleerd door ons personeel.

Breed assortiment aan kwaliteitsproducten

Hendrikse Verhuur is uw specialist bij het verhuur van vorkheftrucks. Sinds 1998 zijn wij actief in fabrieksontmantelingen en saneringen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan heftrucks, hoogwerkers en verreikers die wij verhuren aan een ieder die zware materialen moet tillen. Doordat onze machines zwaar en hoog werk voor iedereen eenvoudig en veilig dienen te maken, zijn de machines toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor grote en kleine projecten. Onze medewerkers kunnen u bij uw keuze bijstaan met persoonlijk advies over onze betrouwbare machines van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over onze machines of wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Daarnaast kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere afspraken te maken. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen. Wij bespreken dan de mogelijkheden en uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Wij hopen u snel op ons kantoor in Ede te zien.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn