Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Heeft u een goede kettingtakel nodig?

Bij ons in de jachthaven hebben wij onlangs een loods laten bouwen zodat de mensen die bij ons een boot hebben liggen, ook aan hun boot kunnen werken mocht dat nodig zijn. Mensen kunnen dan de loods huren, of een gedeelte ervan zodat zij bijvoorbeeld hun boot kunnen verven. Wij hebben doorgaans boten bij ons in de haven liggen die hooguit zeven meter zijn en doorgaans zijn dit dan de lichtere boten. Deze zijn nog relatief handzaam en het vergt dus ook niet heel veel werk om deze boten goed te onderhouden. Wij hebben gemerkt dat mensen het fijn zouden vinden wanneer wij in de loods een kettingtakel zouden aanbrengen. De boten konden dan namelijk eenvoudig met deze kettingtakel worden opgetild en dat zou het plegen van onderhoud een stuk gemakkelijker maken. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een goede kettingtakel kon vinden. Ik wist precies wat onze mensen wilden hebben, maar ik wist ook dat ik niet een heel goed gevulde bankrekening had en daarom moest ik goed kijken waar ik een voordelige, doch goede kettingtakel kon vinden. Ik ben daarom op de site van gebuwin.com gaan kijken omdat ik las dat de meeste mensen die op zoek waren naar een kettingtakel hier hun slag konden slaan. Toen ik op deze site ging kijken, had ik meteen door dat je hier heel veel interessante producten kon kopen. Ook had ik al uit de reviews over deze site vernomen dat je hier kon rekenen op hoge kwaliteit en dat terwijl de prijzen hier heel redelijk waren. Uiteraard zul je nooit een goede kettingtakel vinden voor een heel lage prijs, maar het is in ieder geval fijn om te weten dat men hier heel redelijke prijzen hanteert. Ik heb daarom gekeken welke kettingtakel voor ons doel het meest geschikt was en ik heb toen gemerkt dat ze hier veel aanboden waar wij goed mee uit de voeten zouden kunnen. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat ik precies had gevonden waar ik naar op zoek was. 

Deze kettingtakel bevalt ons heel erg goed

Wij hebben inmiddels onze kettingtakel in huis en ik kan u zeggen dat wij heel blij zijn met deze nieuwe kettingtakel. Het ding is namelijk heel erg handig wanneer je zware objecten moet tillen en ik merk dat de mensen die bij ons klussen, dit ook heel erg handig vinden. Voor ons betekent het dat wij meer geld kunnen vragen voor de huur van onze werkruimte en dus brengt de kettingtakel ons ook nog geld in het laatje. Ik ben blij dat ik dit ding gekocht heb omdat ik denk dat wij heel veel profijt van het ding gaan hebben. 

Wat heeft u nodig? 

Als u ook zware dingen moet of wil gaan tillen, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar gebuwin.com te surfen 
  • Te bekijken welke apparaten u hier allemaal kunt kopen 
  • Hier een bestelling te plaatsen wanneer u voor producten van hoge kwaliteit gaat

Kijk vandaag nog even op de site om te zien wat u hier allemaal aan mogelijkheden aangeboden krijgt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn