Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Han Schnek; simpelweg betere foto’s maken

Bent u de trotse bezitter van een mooie camera en wilt u deze dolgraag gebruiken om professionele foto’s te maken maar lukt het niet en weet u eigenlijk gewoon niet waar u moet beginnen? Dat begrijpen wij wel. Het is geen zeldzaam verschijnsel; mensen kopen een dure camera die ze altijd al wilden hebben maar hebben vervolgens weinig kaas gegeten van de manier waarop ze de camera moeten bedienen. Dat is natuurlijk doodzonde van de investering in zo’n mooi apparaat en daar moet u dan ook geen genoegen meenemen. Natuurlijk kunt u wat opsteken door het lezen van de gebruiksaanwijzing maar vaak is dat verre van de beste manier om meer te leren en heeft u echt een experts nodig die u in de praktijk kan helpen met het maken van betere foto’s. Het is namelijk helemaal niet eenvoudig om een professionele camera te bedienen en wie denkt dat hij door het kopen van een dure camera ook betere foto’s zal maken heeft het mis. Fotograferen moet u leren, en dat kost tijd. Investeren in een cursus van Han Schnek kan er voor zorgen dat u snel meer leert en dat u binnen de kortste keren meer uit uw camera weet te halen. Dat is leuk, want de eerste technieken leren is vaak zeer stimulerend om verder te gaan. Hoe gaat Han Schnek precies te werk? Dat zullen wij u vertellen. Han Schnek gaat met u op pad. Leer alles over:

  • uw camera
  • licht
  • contrast
  • details
  • do’s en dont’s

Han Schnek fotografie

Bekijk als u interesse heeft in een cursus eens de portfolio van Han Schnek. Hier vindt u een paar mooie voorbeelden van zijn werk. Praten over fotografie en wat u wel en niet moet doen om een mooie foto te maken is onderdeel van het proces. Het delen van ervaringen en kennis is het voordeel van het volgen van een cursus bij Han Schnek in groepsverband. Maar individuele cursussen bij Han Schnek zijn uiteraard ook mogelijk. Een van de belangrijkste onderdelen van het maken van een goede foto is licht. Hoe positioneert u zichzelf ten opzichte van het licht? Tijdens de cursus wordt hier altijd aandacht aan besteed. Een ander onderdeel van het maken van goede foto’s is het belang van geduld. Soms moet u gewoon wachten. Professionele fotografen wachten vaak uren. Geduld is dus een schone zaak en leidt vaak tot bijzondere beelden. Een beeld moet namelijk gevangen worden als een wild dier. Het kan u zomaar uit de vingers glippen. De enige manier om de kans te vergroten dat u deze schoonheid grijpt is geduld en afwachten. Ook komt er een element van geluk bij kijken. Soms bent u nu eenmaal precies op het juiste moment op de juiste plek. In een cursus van Han Schnek komen al deze aspecten en meer aan de orde. Wij vinden het belangrijk dat u de cursus afrond met veel meer kennis en aandacht voor ieder individu staat dan ook centraal tijdens de cursus van Han Schnek. Heeft u een favoriete fotograaf of een bepaald beeld dat u mooi vindt? Denk er dan eens over na waarom dit beeld u zo aangrijpt. Het is namelijk een hele goede vraag en door meer inzicht te krijgen in uw persoonlijke smaak kunt u ook uw eigen stijl beter ontwikkelen als fotograaf. Ook daar is aandacht voor in de cursus van Han Schnek, want heeft u een eigen stijl? Sommige fotografen houden ervan om mensen te fotografen en andere zoeken veel meer de natuur op. Iedereen maakt zo zijn eigen keuze en legt zich toe op zijn of haar passie. Ontdek uw passie en stem in een cursus en schrijf u vandaag nog in.

Leren en blijven leren

Leer meer over uw camera en uw talent als fotograaf. Waar ligt uw kracht? Ontdek het snel en geniet van de mooie camera met al zijn functies. Kortom benut uw camera ten volle, want dat is waarvoor u hem ten slotte heeft aangeschaft. U leert uw camera namelijk niet te bedienen door lezen van de gebruiksaanwijzing. Dat brachten wij zo even al ter sprake. U leert u camera wel te bedienen door de juiste keuzes te maken en te investeren in een cursus van Han Schnek. Natuurlijk kunt u de gebruiksaanwijzing er wel eens op naslaan, maar op den duur is het toch zaak dat u de juiste keuze maakt en dat u zorgt dat u in de praktijk met de camera leert werken. Leren en blijven is het wat de klok slaat. Ervaring en het steeds weer ontdekken van nieuwe technieken maken u tot een betere fotograaf. Maar het begin maakt u door het volgen van een cursus. Ook kunt u natuurlijk nog een cursus volgen. U zult altijd weer een stap verder komen. Blijven leren is het leukste wat er is en verschil zien in de kwaliteit van de foto’s die u maakt is erg leuk. Dat doet u samen met Han Schnek die expert is en u kan helpen om beter te worden. Wat is het geheim van het maken van een goede foto? Goede vraag! Natuurlijk is er niet een geheim, want goede foto’s maken heeft te maken met een combinatie van factoren en daar heeft de kwaliteit van de camera waar u mee werkt maar deels mee te maken. U moet ook kunnen zien waar de schoonheid zich bevindt. Heeft u gevoel voor compositie? Leer het tijdens een cursus met Han Schnek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn