Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Goochelaar huren voor kinderfeest

Voor de verjaardag van je kinderen organiseer je natuurlijk een kinderfeestje en een goochelaar huren is daarvoor een aanrader! Veel ouders vinden het leuk om iets extra’s voor de verjaardagen van hun kids te doen. Het ene jaar huren ze een springkussen, een andere keer schakelen ze een clown in en zo zoeken ze steeds weer iets nieuws leuks. Maar op een gegeven moment kunnen je ideeën op dit gebied natuurlijk wel een beetje opraken. Wat is er dan nog leuk om te doen? Een goochelaar huren is echt een feestje voor heel veel kids! De kleinsten hebben waarschijnlijk geen idee van het feit dat er heel lang geoefend is en dat er speciale technieken zijn om goocheltrucs tot hun recht te laten komen. In hun beleving is het bijna magie, tovenarij. Want hoe verklaar je de trucs anders? Is jouw kind heel erg geïnteresseerd in goochelen en hier zelf mee bezig, ook dan of juist dan is een goochelaar huren ook erg leuk. Je zoon of dochter zal dan prima weten wat er allemaal achter schuil gaat, maar door het hoge niveau van de professional zal het geheel toch erg veel verbazing en bewondering opwekken.

Goochelaar huren voor ander feest

Maar niet alleen voor een kinderfeestje is een goochelaar huren een leuk idee, ook voor feesten voor volwassenen is het echt een aanrader. Ook zij kunnen immers heel goed genieten van goochelkunsten. Zij mogen dan weten dat het maar trucs zijn en dat de goochelkunstenaar lang geoefend heeft om de technieken onder de knie te krijgen, dat neemt niet weg dat zij er alsnog versteld van kunnen staan. Misschien juist als je weet wat er voor gedaan moet worden om het allemaal zo vloeiend mogelijk er uit te laten zien, krijg je pas echt waardering voor de hele show. Een goochelaar huren is een uitstekend idee voor bijvoorbeeld je bruiloft. De receptie kan soms wat lang duren, net als het feest ‘s avonds. Het is dan wel leuk als er af en toe een onderbreking is, als er wat afleiding is. Anders kan het toch wat saai worden. Een goochelshow kan voor wat vertier zorgen. Dat geldt niet alleen voor je bruiloft, maar natuurlijk ook voor andere feesten. En dan is er ook nog de mogelijkheid van goochelkunsten op een beurs. Voor bedrijven is het altijd lastig om de aandacht te trekken van bezoekers van de beurs, kies je voor een goochelaar huren, dan zal jouw stand zeker opvallen en zullen de mensen zich jouw bedrijf zeker herinneren na afloop van de bedrijvenbeurs.

Rich Magic

Het mag dus duidelijk zijn dat een goochelaar huren voor heel veel situaties een uitstekende keus is! Maar de vraag is dan natuurlijk nog wel: wie huur je in? Je wilt er zeker van zijn dat je kiest voor iemand die echt een goede show neer kan zetten. Niet alleen technisch gezien, wat natuurlijk erg belangrijk is, maar ook wat betreft entertainment. Trucs zijn leuk, maar alleen dat is natuurlijk niet voldoende voor een leuke goochelshow, het publiek wil ook vermaakt worden. Wil je een goochelaar huren die dit allebei beheerst, dan moet je zeker kiezen voor Rich Magic! Kies je voor hem, dan kies je voor:

  • jarenlange ervaring
  • gegarandeerd kwaliteit en succes
  • programma aangepast op de doelgroep
  • show toegesneden op jouw wensen

Naast het geven van shows, kun je bij hem ook nog terecht voor leerzame goochelworkshops. Dus mocht jij graag zelf wat trucs willen leren, dan kun je ook bij hem terecht. Rich Magic is dus echt een aanrader als je om wat voor reden dan ook een goochelaar huren wilt! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn