Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Gezellig en warm met houtkachel inbouw!

Een houtkachel inbouw is een geweldige manier om gezelligheid, warmte en stijl in je huis te brengen. Een kachel in huis is de oudste en meest pure manie rom je huis te verwarmen. Nog steeds kiezen veel mensen voor een kachel in huis. Niet allee1n om extra warmte te creëren, vaak is dat niet de hoofdreden. De meeste mensen vinden een houtkachel gewoon gezellig, een beetje nostalgisch. Een heerlijke geur, urenlang in de vlammen kijken, samen rondom het haardvuur met een boek of een goed gesprek… Wie wil dat nu niet? Bovendien staat een mooie kachel vaak heel leuk in de woonkamer of keuken. Een houtkachel inbouw gaat naadloos over in ieder modern of klassiek interieur.

Houtkachel inbouw, waar moet je aan denken?

Een houtkachel inbouw is een sfeervolle toevoeging aan je huis. Maar ook een vrijstaande kachel kan erg leuk zijn. Weet je nog helemaal niet wat voor kachel je wilt? Als je gaat kiezen wat voor kachel je in je huis wilt, kun je aan de volgende dingen denken:

  • Ingebouwd of vrijstaand?
  • De stijl: klassiek, retro of toch iets heel anders?
  • Het materiaal: Bijvoorbeeld staal of speksteen 
  • Het merk
  • Het milieu: kies je een kachel die minder fijnstof uitstoot en duurzamer is?
  • De veiligheid
  • Het warmteverlies

Een ingebouwde houtkachel past mooi in het interieur. Je denkt misschien dat dit alleen kan bij een nieuw te bouwen huis. Maar er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een unieke houtkachel inbouw in een meubelstuk. Voor mogelijkheden kun je contact opnemen met een specialist.

De stijl is ook belangrijk. Misschien heb je helemaal een idee van wat het meest bij je huis past. Maar als je dat niet hebt, is dat ook niet erg. Kijk op internet naar interieurinspiratie met kachels. Wie weet kom je iets tegen wat perfect in jouw huis past. Een houtkachel inbouw past in heel veel interieurs, omdat hij vaak naadloos overgaat in de muur.  Ook denk je bij de stijl natuurlijk aan het materiaal. Voor optimaal warmtebehoud en kwaliteit kies ja natuurlijk voor een kachel van een goed merk. Bij winkels als Bruggeman B.V. vind je kwalitatieve en degelijke merkkachels. Ook denken ze bij Bruggeman met je mee over de milieu-impact van je houtkachel inbouw of andere houtkachel. 

In veiligheid kun je ook een afweging maken. Een vrijstaande houtkachel wordt vrij warm aan alle kanten. Geen probleem als je voorzichtig bent, maar bijvoorbeeld met spelende kinderen kan dit wel een probleem zijn. In dat geval kun je beter voor een houtkachel inbouw kiezen. Deze hebben ook minder warmteverlies dan een vrijstaande kachel.

Houtkachel inbouw kopen

Ben je eruit wat voor kachel je wilt? Dan kun je gaan zoeken naar een winkel om er een te kopen. Als je een houtkachel inbouw wilt kopen, kun je bij Bruggeman B.V. terecht. Dit is een kachelspeciaalzaak met een breed assortiment. Je kunt hier dus ook heen voor vrijstaande kachels, gaskachels en buitenkachels. Daarnaast verzorgen zij de service, montage en onderhoud van kachels. Hun eigen monteurs bieden service en expertise. Op hun website kun je sfeerbeelden van de kachels zien. Nog steeds aan het twijfelen? Bezoek dan hun showroom in Raalte, en bekijk de kachels in levende lijve. We hopen dat jij een fijne kachel past die bij jou past!

https://www.bruggemankachels.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn