Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Geniet van het ultieme comfort in huis met Zweedse pantoffels

We mogen tegenwoordig graag ons huis verfraaien met een mooie houten vloer. Of het nu om echt hout gaat of om laminaat of PVC, punt is dat we het tapijt massaal vermijden. Tapijt wordt in de slaapkamers nog wel gebruikt, maar de woonkamer moet vooral strak worden ingericht en daar hoort een strakke vloer bij. Het is niet alleen een kwestie van stijl, want een houten vloer of een vloer van laminaat is veel makkelijker schoon te houden. Tapijt is wat dat betreft minder hygiënisch. Een vlakke houten vloer is ook praktischer, want mocht je eens iets laten vallen, dan kun je dat eenvoudig weer opruimen. Vlekken in een tapijt zijn vaak echter een stuk lastiger te verwijderen. Daarnaast is een tapijt in het begin weliswaar nog mooi en pluizig, maar na verloop van tijd is het helemaal platgelopen. Dus tot zover heb je alleen maar te maken met voordelen dankzij de focus op houten vloeren of vloeren van PVC en laminaat. Maar je hebt natuurlijk in de herfst en vooral in de winter wel te maken met één groot nadeel en dat is het feit dat je voeten koud worden op een houten vloer. Als je met je sokken op tapijt loopt, dan voelt dat altijd relatief warm aan. Maar op een koude houten vloer worden je voeten natuurlijk ook snel koud. Dus het comfort is daardoor juist in de koude wintermaanden erg laag. Vooral vrouwen hebben hier last van, omdat zij het van nature sneller koud hebben dan mannen. Koude voeten zorgen ervoor dat je nog sneller afkoelt. Als het dan in de woonkamer bijvoorbeeld 23 graden is, dan heb je het vaak nog steeds koud vanwege je koude voeten. Om toch lekker van je mooie vloer te genieten kun je daarom het beste Zweedse pantoffels kopen. Het is erg belangrijk dat je niet zomaar de eerste de beste pantoffels koopt, want de meeste pantoffels zijn van povere kwaliteit. Daardoor kom je al snel van de regen in de drup terecht. Als je namelijk geen Zweedse pantoffels koopt, maar gewoon een paar goedkope merkloze pantoffels, dan zal je al snel merken dat je voeten flink gaan zweten in de pantoffels. Je voeten voelen daardoor heet en klam aan en dat is bijna nog minder comfortabel dan koude voeten. Met de Zweedse pantoffels heb je dat probleem niet, want deze zijn gemaakt van echte schapenvacht. Daardoor ademen de Zweedse pantoffels waardoor overtollige hitte kan worden afgevoerd. Daardoor ga je niet zweten en blijven je voeten gewoon lekker warm zonder heet te worden. Mocht je willen weten waar je deze Zweedse pantoffels kunt kopen, dan kun je het beste hieronder even verder lezen.

De meest comfortabele handgemaakte Zweedse pantoffels vind je bij Shepherd

Shepherd is hét merk als het op Zweedse pantoffels aankomt. De Zweedse pantoffels van Shepherd worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en worden dus gemaakt met echte schapenvacht. Je kunt bij Shepherd terecht voor:

  • Damespantoffels
  • Herenpantoffels
  • Pantoffels voor kinderen en baby’s

Je hebt uiteraard verschillende uitvoeringen waar je uit kunt kiezen. Dus als je wilt weten wat je mogelijkheden zijn, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website.

Bestel je pantoffels van je keuze via shepherd-pantoffels.nl

Mocht je inderdaad mooie Zweedse pantoffels willen kopen, dan kun je dat direct online regelen via shepherd-pantoffels.nl. Je hoeft alleen maar naar de site te surfen, vervolgens kun je de pantoffels van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en daarna kun je de bestelling meteen af te ronden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn