Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Gekleurde kapsels

Ben jij ook zo dol op gekleurde kapsels? Of houd jij hier juist helemaal niet van? Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden als het aankomt op jouw haar kleuren. In het verleden had je eigenlijk alleen maar de mogelijkheid van een natuurlijke haarkleur, ook al was het dan niet je eigen kleur. Later kwamen daar de highlights en nog weer later de low lights bij. Maar pas de laatste paar jaar zien we echt een flinke verschuiving als het aankomt op gekleurde kapsels. We zien steeds meer dat er felle, bijzondere kleuren gebruikt worden. Denk dan aan:

En dan niet het hele kapsel in één kleur, maar vaak juist een combinatie van verschillende kleurtjes, soms zelfs in elkaar overlopend of verschuivend van boven naar beneden. Er zijn nu dus heel veel meer mogelijkheden, eigenlijk alles kan gewoon! Je hoeft je dus echt niet meer te beperken tot bruin, blond, rood of eventueel zwart, nee je kunt echt gewoon alle kanten op. Als jij houdt van gekleurde kapsels dan heb je tegenwoordig dus ook echt veel keuzemogelijkheden!

Gekleurde kapsels laten doen door professional

Als je denkt aan het creëren van gekleurde kapsels, dan denk je misschien wel meteen aan de pakjes haarverf die je bij de drogist aan kunt schaffen. Natuurlijk kun je daar zelf mee aan de slag gaan, maar een echte aanrader is het niet. Beter is het om te kiezen voor een kapper, voor een echte specialist op dit gebied. Doe je het namelijk zelf, dan loop je een paar risico’s. In de eerste plaats kan het zo zijn dat je een pakje koopt dat helemaal geen goede dekking geeft en dat is natuurlijk zonde van het geld en de tijd die je er in steekt. Daarnaast loop je het risico dat de gekleurde kapsels helemaal verkeerd uitpakken, dat de verf raar aanslaat op jouw haar en dat er opeens een heel andere tint tevoorschijn komt dan het pakje jou beloofd had. Daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten! En wil je een kapsel met allemaal verschillende kleurtinten? Dan is het echt aan te raden om hiervoor naar een professional te gaan, alleen die kan dit soort gekleurde kapsels perfect voor jou maken. Vaak moet je eerst ontkleuren om deze tinten haarverf goed uit te laten komen en ontkleuren is sowieso iets dat je nooit zelf zou moeten doen. Eigenlijk kan er dus gezegd worden dat je voor je haar verven het beste altijd naar een kapsalon kunt gaan!

Stijl Achterover biedt veel opties

Nu is het zo dat je eigenlijk bij iedere kapsalon wel terecht kunt voor gekleurde kapsels, maar niet iedereen heeft het in zich om met kleuren als blauw, roze en paars aan de slag te gaan. Wil jij dit juist graag eens proberen? Dan moet je zeker naar kapsalon Stijl Achterover gaan. Zij bieden niet alleen de standaard mogelijkheden, maar zijn ook zeer thuis op het gebied van creatieve kapsels. Als jij dus eens een coupe wilt die echt helemaal anders is dan anders, dan zit je bij hen helemaal goed! Niet alleen kun je voor heel veel verschillende soorten gekleurde kapsels bij hen terecht, van traditioneel tot superhip, ook voor heel veel verschillende modellen kun je naar hen toe. Of jij nu alleen de puntjes bij wilt laten punten of dat jij echt iets radicaal anders wilt, iets sprankelends, iets stoers, iets opvallends, zij kunnen het echt allemaal voor jou verzorgen! Voor traditionele of gedurfde gekleurde kapsels, ben je bij Stijl Achterover dus helemaal op de juiste plek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn