Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Fietshouder

B2ctelecom - fietshouderBent u op zoek naar een fietshouder? Dan bent u bij ons, b2ctelecom.nl, aan het juiste adres want wij verkopen diverse houders voor de telefoon. De meest populaire telefoon op dit moment is natuurlijk de smartphone en al van jongs af aan heeft men een dergelijk apparaat in de broekzak. De moderne zakenman reist, zeker als hij voornamelijk in een stad actief is, met het openbaar vervoer en met de fiets. Als u met het openbaar vervoer reist dan kunt u natuurlijk gewoon bellen maar als u veel fietst dan is dit een andere zaak. Het kan gevaarlijk zijn om te fietsen terwijl u belt en vice versa. Kiest u dan ook voor een fietshouder. Daarmee ben u geen gevaar meer op de weg en dat is van het grootste belang, zeker als u in een grote stad fietst zoals Rotterdam en Amsterdam. Dan is het per definitie uitkijken geblazen. U hangt de telefoon aan de fietshouder en u plugt uw oortjes in. Zo kunt u diegene verstaan en toch gewoon ongestoord bellen met twee handen aan het stuur. In de auto ziet men dit al erg veel gebeuren, te meer omdat bellen in de auto zonder telefoonhouder verboden is. Handsfree bellen is daar normaal geworden en dat is maar goed ook want u voorkomt er aanzienlijk wat ongelukken mee. Op de fiets geldt dat niet maar we raden het wel aan, zeker als u opeens hard moet remmen en u maar een hand aan het stuur hebt. Dan wilt u niet weten wat u allemaal kan overkomen en dat is zeker iets waar niet te ligt over nagedacht moet worden. Met een terugtraprem zit u relatief veilig maar ook dan kan abrupt remmen moeilijk worden omdat u slechts op een arm steunt. Met handremmen bent u eigenlijk direct in de aap gelogeerd. U snapt dan ook wel hoe belangrijk een fietshouder is en het staat als een paal boven water dat u uzelf en omstanders er een erg grot plezier mee doet. Benieuwd hoe u aan een fietshouder kunt komen? Leest u dan vooral even verder.

Verlies uw telefoon niet onderweg, gebruik een fietshouder

Of u nu een stadfiets hebt of een mountainbike, het maakt ons allemaal niet uit. Wij zijn van alle markten thuis en hebben dan ook altijd wel een fietshouder in huis die aan uw wensen voldoet. Of u nu een Apple, Samsung, LG of een Nokia hebt, bij ons zult u aan uw trekken weten te komen en in een handomdraai een geschikte fietshouder weten te vinden. Zo kunt u gebruik maken van onze handige ingebouwde zoekmachine. Vergeet u trouwens niet om eens verder te kijken dan uw neus lang is? Naast de fietshouder hebben we namelijk een keer aan handige accessoires voor bij uw smartphone of andere mobiele telefoon. Grijp deze kans dan ook met beide handen aan en vergeet niet om onze website te bookmarken. Dan kunt u altijd nog op een later tijdstip terug komen om uw fietshouder te kopen of een van onze andere producten. Overigens is een fietshouder ook een leuk cadeau voor de feestdagen zoals een verjaardag of kerst en Sinterklaas. Een fietshouder is dus erg handig als houder op uw fiets zodat u veilig kunt bellen. Zorg er wel voor dat uw oordopjes niet alleen ontvangers zijn maar dat er ook een microfoontje aan is geplaatst. Anders moet u alsnog schreeuwen om uzelf verstaanbaar te maken voor diegene aan de andere kant van de lijn en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Ook dergelijke oortjes zijn bij ons te koop, dat had u vast en zeker ook al wel verwacht. Vergeet ze er dan ook niet bij te bestellen als u hier zelf niet over beschikt en u wel wilt gaan bellen tijdens het fietsen. Een andere functie waar de fietshouder veel voor wordt gebruikt is als navigatiesysteem. Zeker als u in een vreemde stad bent, dan kan dit erg handig zijn. Ook voor wielrenners en mensen die graag fietstochten maken is de fietshouder een uitkomst. Mede doordat de telefoon veel functies van andere apparaten heeft overgenomen worden een navigatiesysteem en kilometerteller. Zo ziet u maar weer dat de fietshouder voor diverse doeleinden geschikt is.

Zo kunt u eindelijk handsfree bellen op uw fiets

Hebben we u er al van weten te overtuigen dat een fietshouder een welkome aanvulling is op uw fietsartikelen? Het zal uw leen op de fiets aangenaam vergemakkelijken en tevens en stuk veiliger maken. Koopt u dan ook vandaag nog een fietshouder. En hopelijk kiest u daarbij voor ons. Een bestelling maken is een eitje, dat hoeven we u misschien niet eens te vertellen want vele zaken lopen tegenwoordig via het internet en als u een beetje bij de tijd bent, dan hebt u vast en zeker al vele online bestellingen gemaakt. Onze site werkt dan ook niet anders.

  • U kiest de fietshouder uit en vergeet niet om het merk, de kleur en ga zo maar door an te geven. Als u slim bent kiest u voor een universele fietshouder, dan weet u zeker dat het voor elke mobiele telefoon te gebruiken is.
  • Dan vult u uw gegevens in zoal uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
  • En dan hoeft u enkel nog te betalen en ook dat gaat natuurlijk weer online en wel door gebruik te maken van internetbankeieren of uw credit card.
  • En dan sturen we het zo snel mogelijk op!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn