Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Energetische behandelingen

Energetische behandelingenVeel mensen zijn niet op de hoogte van het bestaan van de mogelijkheid van energetische behandelingen. Dat is jammer, want heel veel personen zouden hier echt baat bij kunnen hebben. Wat is dit nu precies? Dat is natuurlijk wel iets wat je wilt weten voordat je ook maar overweegt om hier aan te beginnen. En waar helpt het nu precies bij? Ook dat is natuurlijk een heel belangrijke vraag. Het is misschien het beste om te beginnen met het feit dat energetische behandelingen behoren tot het domein van de natuurgeneeskunde. Het is anders dan de reguliere geneeskunde, maar het kan prima tegelijkertijd gebruikt worden. Het kan elkaar heel goed aanvullen en het is dus absoluut niet zo dat je moet kiezen voor het een of het ander. Veel mensen ervaren dat hun klachten niet helemaal verholpen worden door hun huisarts of specialist. Of zij stuiten bij hun gewone artsen op onbegrip voor de klachten die zij ervaren. Of het hierbij nu om lichamelijke problemen gaat of om psychosomatische, energetische behandelingen kunnen altijd dienen als een goede aanvulling of als alternatief, op het moment dat je op onbegrip stuit.

Diverse soorten energetische behandelingen

Wat zijn nu energetische behandelingen? Dat is lastig om kort te beschrijven, omdat het eigenlijk een heel spectrum van alternatieve methodes omhelst. Wel kunnen we hier de basis uitleggen die er aan ten grondslag ligt. Zoals de term al aangeeft, gaat het bij de behandelmethodes die hieronder vallen om energie. Alles bestaat uit energie, ook jouw lichaam. Als hier verstoringen in optreden of als het uitgeput raakt, dan krijg je te maken met allerlei klachten. Je wordt uiteraard moe, maar je kunt ook te maken krijgen met:

  • woede
  • angst
  • onrust
  • onzekerheid

Lichamelijk wil dit zich nog wel eens vertalen in astma en allergieën, maar ook andere klachten zijn mogelijk. Energetische behandelingen zijn er altijd op gericht om de energiebalans weer te herstellen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren en wat voor jou de beste behandelmethode is, hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de problemen die jij ervaart. In diverse gevallen kan het zo zijn dat niet één specifieke methode volstaat, maar dat je meer gebaat bent bij een combinatie van diverse behandelmethodes. De energetische behandelingen kunnen het best zo specifiek mogelijk op jou afgestemd worden, dat levert het beste resultaat op.

Kies een goede praktijk

Wil jij goed geholpen worden, dan moet je natuurlijk een goede praktijk kiezen. Lang niet iedereen die zich in dit traject begeeft komt op een goede plek uit, daarom raden wij jou graag Shanti Healing aan. Bij deze praktijk kun je terecht voor diverse soorten energetische behandelingen. Je kunt dan denken aan Thètahealing en Vortexhealing, maar ook aan Malva-therapie. Daarnaast speelt drainage en een goede voeding ook een belangrijke rol bij Shanti Healing, om goed te kunnen functioneren heeft jouw lichaam immers goede voedingsstoffen nodig. Doordat er in deze praktijk kennis is van zoveel verschillende soorten energetische behandelingen, kan er een behandelplan opgesteld worden waarbij verschillende methodes gecombineerd worden op een manier die zo goed mogelijk aansluit bij jouw lichaam en de klachten die jij ervaart. Zoals gezegd kan dit gedaan worden naast de behandeling die jouw arts heeft voorgeschreven en de medicijnen die je daarvoor gebruikt, dit is echt geen enkel probleem. Wil je meer weten over wat Shanti Healing voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op energetische-healing, hier kun je meer lezen over wat je allemaal kunt verwachten van energetische behandelingen. Ook kun je hier contactgegevens vinden voor het opvragen van meer informatie of het maken van een afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn