Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een mooie schaduwrijke plek creëer je gemakkelijk met een pergolazonwering

Als je op zoek bent naar een manier om in de tuin wat schaduw te creëren, dan heb je uiteraard tal van verschillende opties. Niet alle opties zijn echter geschikt voor alle soorten tuinen en terrassen. Als je terras zich niet direct naar het huis bevindt, dan heeft het weinig zin om een knikarm zonnescherm te kopen. Hier kun je wel de zon mee weren, maar je creëert dan geen schaduw op je terras. Dit is wel ideaal als je terras zich direct naast het huis bevindt, want dan sla je immers twee vliegen in 1 klap. Je kunt de zon van de ruiten af houden en je kunt lekker onder het knikarm zonnescherm gaan zitten. Maar zodra je terras wat verder van het huis af is, dan is dit uiteraard geen geschikte optie. Je kunt dan beter kiezen voor een parasol, maar dan heb je wel altijd weer die paal van de parasol op het terras. Daarom zou je ook kunnen kiezen voor een pergolazonwering. Deze kun je aan de muur van een woning bevestigen, maar je kunt ook een pergolazonwering los van je woning creëren. Je kunt voor een pergolazonwering terecht bij suncircle. Je kunt bij suncircle terecht voor allerlei verschillende soorten zonweringen. Dat betekent dat je hier dus ook voor het bovengenoemde knikarm zonnescherm terecht kunt. Het nadeel van een knikarm zonnescherm is wel dat de muur meer gewicht moet dragen. Bij een pergolazonwering heb je immers ook nog twee poten of palen waar de pergolazonwering op rust. Je kunt de zonwering dan gemakkelijk in- en uitschuiven zonder dat dit de muur al te veel belast. Niet alleen geeft dat een praktisch voordeel, maar het ziet er vaak ook een stuk stijlvoller uit. Het is ook ideaal om de pergolazonwering te combineren met een serre. Aangezien je hier sowieso geen knikarm zonnescherm aan kunt bevestigen, is de pergolazonwering een perfect alternatief. Uiteraard wordt alles vanaf de bestelling tot en met de plaatsing goed geregeld door suncircle. Je medewerkers zullen bij je langs komen om alles op te meten, zodat alles mooi op maat kan worden geplaatst. Het moet immers wel allemaal precies passen, zodat je een mooie strakke afwerking krijgt. Tevens moet het schuifmechanisme soepel werken, want kun je niet optimaal van je nieuwe zonwering genieten. Wat dat betreft doe je er goed aan om te kiezen voor suncircle, want dan weet je in ieder geval zeker dat alles goed wordt geregeld. 

Kijk snel op de website van suncircle.nl en bestel jouw pergolazonwering

Als je eenmaal besluit om een zonwering boven je terras te plaatsen, dan kun je uiteraard prima gebruik maken van de diensten van suncircle. Via de website van suncircle.nl kun je alvast meer ontdekken over de verschillende mogelijkheden. Je hoeft immers niet te kiezen voor een pergolazonwering. Je kunt ook kiezen voor andere soorten zonweringen zoals: 

  • Knikarmschermen
  • Vouw- en schuifpanelen
  • Terrasoverkappingen

Los van deze zonweringen voor het terras kun je ook zonweringen kopen die echt voor de ruiten komen zoals screens of markiezen.

Neem contact op met suncircle voor verdere informatie

Als je meer wilt weten over de zonweringen of over de plaatsing, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van suncircle.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn