Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een mooie accu auto

cars4kids - Accu autoVoor kinderen is er niets leuker dan zelf met een accu auto rond te kunnen rijden. Zo’n echte accu auto doet het heel goed bij zowel jongens als meisjes. Met een accu auto kunnen ze natuurlijk niet de weg op, maar is het wel mogelijk om thuis heerlijk rond te crossen over het gras. De accu auto is te koop in veel verschillende uitvoeringen. Hierdoor wordt het makkelijk om de perfecte accu auto te kiezen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Deze auto’s zijn een fantastisch cadeau waar elk kind heel blij mee zal zijn. Ze kunnen worden geleverd in verschillende stoere modellen. Bij Cars4Kids vindt u een heel groot aanbod. Zij zijn specialist in auto’s met accu voor kinderen. Een accu auto is elektrisch en daarom is het het leukste wanneer uw kind de nieuwe auto in de showroom mag komen uitproberen. De speelgoed auto’s staan mooi naast elkaar in de grote showroom en net als bij echte auto’s zijn de verschillende modellen dus goed te bekijken. Ook mag er even in de speelgoed auto’s rondgereden worden om de accu auto te kiezen die uw kind het liefste wil hebben. Met een mooie accu auto heeft uw kind ongetwijfeld het mooiste speelgoed van de klas. De vriendjes en vriendinnetjes zullen in de rij staan om de nieuwe accu auto te mogen proberen. Wanneer uw zoon of dochter de accu auto als verjaardagscadeau heeft gekregen hoeft u eigenlijk geen extra dingen meer te regelen voor het verjaardagspartijtje. De kinderen zullen alleen maar met het cadeau willen spelen en met z’n allen rond gaan rijden. In de showroom kunt u op afspraak komen kijken naar de accu auto’s. het is dus wel van belang dat u van te voren even contact opneemt. Een accu auto geeft uw kind urenlang speelplezier. Er kunnen ongetwijfeld allerlei leuke verhalen om dit nieuwe speelgoed worden bedacht. Een accu auto kopen bij Cars4Kids heeft vele voordelen:

  • De modellen bekijken in de showroom
  • Goede accu
  • Snelle levertijd

Uw kind kan zelf het gewenste model kiezen. Bijvoorbeeld de prachtige brandweerwagen. Deze stoere truck heeft een accu van 12 volt en gaat dus wel even mee. Met de zwaailichten en de handige portofoon beleeft uw kind uren speelplezier. Deze brandweerauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan dus ook vele jaren gebruikt worden.

Een accu auto in verschillende modellen

Er zijn naast de brandweerauto natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wanneer uw kind liever op het land werkt of net als papa op een tractor rijdt, is de kindertractor ideaal. Deze elektrische auto heeft een accu van 6 volt. Door het zwaailicht achterop kan uw kind overal rondrijden, daarnaast is de mooie aanhanger handig om spullen in de vervoeren. Ook zijn er allerlei klassieke modellen die u in de showroom kunt bekijken. Daarnaast is het leuk om een elektrische auto voor twee personen te kopen. U kunt uiteraard kiezen voor een eenpersoons bolide, maar dan zullen uw andere kinderen er nauwelijks gebruik van kunnen maken. Het is juist leuk om met elkaar op pad te kunnen gaan. De auto kan op deze manier goed gedeeld worden. De tweepersoons modellen komen ook in allerlei uitvoeringen. De prijzen van deze elektrische auto’s kunnen verschillen. Wanneer u bijvoorbeeld besloten heeft om de tractor te kopen betaalt u nog geen 150 euro. Er zijn zelfs goedkopere versies, zoals de eenpersoonsauto. Natuurlijk is het leuker om een speciale speelgoed auto cadeau te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brandweerwagen of een mooie jeep. Deze uitvoeringen zijn echter niet duurder dan net boven de 200 euro. Dus nog steeds zeer betaalbaar. Ook leuk als groot cadeau voor pakjesavond voor alle kinderen. Er zijn natuurlijk veel verschillende mogelijkheden. De elektrische auto’s kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Wanneer u een bepaalde kleur in gedachte heeft kunt u via het handige keuzemenu op de website de gewenste kleur aanvinken om zo uw zoekveld te verkleinen.

Veel extra opties

Bij de elektrische auto’s kunt u zelf kiezen of u een accu van 6 volt wilt nemen of een auto met een accu van 12 volt. Voor sommige auto’s is het noodzakelijk dat ze meer volt hebben, de kleinere modellen kunnen ook rijden met minder. Met een accu van 6 volt kan er op een verharde weg worden gereden. De elektrische auto’s die een grotere accu hebben kunnen ook op een wat zachtere ondergrond worden ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ritje door het bos of over landweggetjes in de omgeving. Ook bij de banden kan een keuze worden gemaakt. U kunt hier kiezen voor volledig kunststof of voor kunststof met een rubberen rand. Hierbij zijn de banden met een rubberen band uitermate geschikt voor een ondergrond waar net wat meer grip wordt vereist. Met de elektronische auto’s kunt u dus alle kanten op. Door de grote hoeveelheid modellen is er altijd wel een accu auto die bij u en uw kinderen past. Wanneer u graag wat meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen. U krijgt dan meteen goed advies en kunt de accu auto kopen die u voor uw kinderen in gedachte heeft. Een heel leuk cadeau waar elk kind ongetwijfeld heel erg blij mee zal zijn. Niet te lang wachten dus. Ga snel kijken in de showroom naar alle elektronische auto’s die daar staan uitgestald.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn