Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een kinderfotograaf in Den Haag

Mijn vriendin en ik hebben twee zoontjes van 6 en 4 jaar. Ik ben de oudste zoon van mijn ouders en ze waren erg blij toen ze hoorde dat ze opa en oma zouden worden. Bij beide jongens was het speciaal voor hun, maar de eerste kleinzoon was het meest bijzonder. Ik heb een broertje en een zusje en we waren allemaal erg laat met kinderen krijgen. Toen mijn ouders mij kregen waren ze 21 en 20 jaar oud en dat was in die tijd normaal. Tegenwoordig kregen veel mensen op een latere leeftijd kinderen en dat was ook bij ons het geval. Hierdoor moesten mijn ouders lang wachten voordat ze opa en oma zouden worden, maar ze zijn er erg blij mee. De vriendin van mijn broertje is op dit moment zwanger en mijn zusje heeft een jongetje van 2 jaar oud. Kinderen opvoeden is vaak lastig en kost erg veel tijd, maar gelukkig konden mijn vriendin en ik minder werken. Ik werk nu vier dagen en mijn vriendin 3 dagen. We brengen de jongens een dag per week naar de opvang en mijn moeder was een dag per week op. Mijn moeder werkt nog 3 dagen per week, maar gaat binnenkort met pensioen. We vinden het erg fijn dat ze elke keer tijd wil vrijmaken om op de jongens op te passen. Ik weet dat ze het leuk vindt om te doen, maar het is ook vaak zwaar werk. Mijn vriendin en ik wilden haar graag bedanken door een foto te laten maken bij een kinderfotograaf in Den Haag. We hadden 3 jaar geleden een foto laten maken door een kinderfotograaf in Den Haag, maar de kinderen zijn sindsdien ene stuk gegroeid. Deze foto laat staat in haar woonkamer en laat ze altijd vol trots aan iedereen zien.   

Zeg-maar-kaas fotografie was onze kinderfotograaf in Den Haag

We vonden de vorige foto van de kinderfotograaf in Den Haag erg leuk, maar we wilden graag deze keer naar een andere fotograaf. Een van mijn vrienden heeft een maand geleden een foto laten maken van zijn dochtertje bij een andere fotograaf en we vonden die foto erg mooi. Hij gaf ons de website van deze kinderfotograaf in Den Haag, zodat we wat meer foto’s konden zien. Op de website zegmaarkaasfotografie.nl van Zeg-maar-kaas fotografie zagen we erg veel leuke en mooie foto’s en wij wilden graag hier een nieuwe foto laten maken. Via de website konden we gemakkelijk contact opnemen met de kinderfotograaf in Den Haag. We wilden graag weten wat een fotoshoot ons zou kosten en of er binnenkort tijd was. We vonden de prijs goed en konden gelukkig de volgende week al langskomen. Na de fotoshoot zouden we 5 verschillende foto’s krijgen die we zelf mochten uitzoeken. De jongens vonden het erg leuk om een fotoshoot te doen. We hadden ze netjes aangekleed en ze mochten lekker gek doen.

Erg mooie foto’s

Het was achteraf lastig kiezen, want de kinderfotograaf in Den Haag had er veel mooie foto’s genomen. Aangezien we 5 foto’s kregen, konden we er eentje aan mijn moeder geven en aan andere familieleden. Iedereen vond de foto’s erg leuk en mijn moeder was er erg blij mee. Zelf hebben we natuurlijk ook een foto in ons huis opgehangen. Zeg-maar-kaas fotografie is een erg goede kinderfotograaf uit Den Haag.

  • We hadden van te voren veel mooie foto’s op de website gezien
  • De prijs voor de fotoshoot was erg goed
  • We mochten achteraf 5 foto’s uitkiezen
  • De foto’s zijn erg mooi geworden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn