Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een interactief schilderij aan de muur dankzij een digitale fotolijst met groot scherm

Een interactief schilderij aan de muur dankzij een digitale fotolijst met groot schermBij een fotolijst denk je waarschijnlijk aan een relatief klein lijstje waar je een standaard foto in kunt plaatsen. Zodra je vervolgens de stap maakt naar een digitale fotolijst, dan is het niet gek om te veronderstellen dat dit in principe een fotolijst is met een zelfde formaat, maar dan digitaal. Deze fotolijstjes bestaan natuurlijk ook en mocht je op zoek zijn naar een dergelijke digitale fotolijst, dan kun je deze bestellen via de website van fotolijst.info. Maar in de wereld van de digitale fotolijsten heb je uiteraard meer opties. Een groter frame wordt al snel een schilderij en dat kun je met digitale fotolijstjes dus ook bereiken. Een schilderij aan de muur is elke dag hetzelfde. Als je je interieur dus wilt veranderen, dan moet je een volledig nieuw schilderij ophangen en ook deze is vervolgens weer elke dag hetzelfde. Met een digitale fotolijst met groot scherm kun je als het ware een interactief schilderij creëren. Het scherm van deze fotolijst heeft bijvoorbeeld een grootte van 32 inch. Dat betekent dat het ongeveer net zo groot is als een mooi schilderij. Maar in plaats van 1 enkele afbeelding die elke dag hetzelfde is, kun je met een digitale fotolijst met groot scherm uiteraard veel meer afbeeldingen laten zien. Niet alleen kun je foto’s de revue laten passeren, maar je kunt via Wi-Fi ook een verbinding maken met het internet en bijvoorbeeld je Instagram account koppelen aan de digitale fotolijst met groot scherm. Zo kun je al je updates op het digitale schilderij tevoorschijn toveren. Het is dan ook maar net waar je de digitale fotolijst met groot scherm voor wilt gebruiken. Een traditioneel schilderij kun je ophangen en vervolgens hoef je daar nooit meer naar om te kijken. Maar met een digitale fotolijst met groot scherm kun je elke dag weer iets nieuws beleven. Het is ook een ideale manier om je vrienden en familie je belevenissen te laten zien. In plaats van dat iedereen opeengepakt op de bank naar je telefoon moet staren, kun je nu alles in het centrum van de kamer op je digitale fotolijst met groot scherm tevoorschijn toveren. Maar als je een digitale fotolijst met groot scherm echt als een schilderij wilt gebruiken, dan kun je je mooiste foto’s uploaden en via een slideshow voorbij laten komen. Zo heb je iedere dag of wellicht zelfs ieder uur, een ander schilderij in je woning. En het mooie is dat elk schilderij in principe gemaakt is door jezelf, want jij bent immers de fotograaf. Dat betekent verder ook dat iedere afbeelding op het digitale schilderij persoonlijke betekenis heeft. Als je geen kunstliefhebber bent is dat juist vaak vele malen leuker om in je eigen kamer te zien hangen.

Waar kan ik een mooie digitale fotolijst met groot scherm bestellen?

Hierboven hadden we het al even over de kleine fotolijstjes die je kunt bestellen bij fotolijst.info. Uiteraard kun je ook bij deze webwinkel terecht voor de variant van 32 inch. Maar het is uiteindelijk maar net welk formaat past in jouw woning. Daarom kun je ook bij fotolijst.info terecht voor fotolijstjes met de volgende afmetingen:

  • 27 inch
  • 15 inch
  • 10 inch
  • 8 inch

Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle fotolijst gemaakt van hout. Je kunt kiezen voor een simpele digitale fotolijst zonder Wi-Fi of juist eentje die ook video’s kan afspelen.

Bestel de optie die het beste bij jou past

Kortom, je kunt altijd een keuze maken voor een fotolijstje dat past bij jouw eigen persoonlijke wensen. Kom daarom snel naar Digitale Fotolijst Winkel en maak je keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn