Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een handtekening in Outlook plaatsen? We helpen u graag op weg

“Via iwriter.nl kunt u aan een handig programma komen waarmee u bijvoorbeeld een handtekening in Outlook kunt plaatsen. Een handtekening in Outlook is immers een sjabloon die u vermoedelijk keer op keer wilt gebruiken. Vooral bedrijven maken hier volop gebruik van. Maar ook de ZZP’er, de student of leraar dan wel de particulier wil een handtekening in Outlook kunnen plaatsen. Dit kan doorgaans via hun standaardsjablonen maar dat staat niet erg mooi. Het is weinig origineel terwijl u juist wel een hoge graad van originaliteit wilt bewerkstelligen. En dat is waar onze website om de hoek komt kijken. Lees de tekst maar eens door, de kans is groot dat het u er direct van zal overtuigen om de proefversie van onze software direct gratis te downloaden. Die software kunt u voor beperkte tijd gebruiken en ok de functionaliteiten zijn natuurlijk beperkt. Bevalt het u? Dan kunt u de software aanschaffen en kunt u voor het hele bedrijf een unieke handtekening in Outlook maken. Misschien wilt u per persoon zelfs wel meerdere kunnen opstellen, ook dat is allemaal mogelijk. En naast het feit dat u een gratis proefabonnement kunt nemen is het tevens een optie om een demonstratie aan te vragen. Interessant voor iedereen die graag nog even de kat uit de boom wil kijken.

Een digitale handtekening is wel zo professioneel

Een goed argument om een gepersonaliseerde digitale handtekening te kunnen maken is het feit dat een bedrijf een eigen huisstijl heeft. Dat geldt ook voor uitgaande mail. U hebt een bepaald lettertype, lettergrootte en opbouw van mail bedacht en daar hoort een specifieke digitale handtekening bij. En dat betekent automatisch dat de standaard sjablonenset te wensen overlaat. Maakt u daarentegen gebruik van onze software dan kunt u op een zeer eenvoudige wijze ook de digitale handtekening personaliseren:

  • Dat betekent ten eerste dat ook de digitale handtekening past bij de huisstijl van het bedrijf,
  • En ten tweede dat iedere medewerker zijn eigen gegevens daarin kan aanpassen,
  • En dat geldt ten slotte ook voor de boodschap zoals de afsluiting. Bij een mail in het Engels kunt u dus de afsluiting in het Nederlands weghalen en vertalen naar het Engels of een andere taal mits dat van toepassing is.

Het creëren van deze huisstijl, het bouwen van templates voor het beantwoorden van mail of voor de interne communicatie, het aanmaken van een digitale handtekening maar ook het aanmaken en bijwerken van een compleet document management systeem, het kan allemaal met de producten van iWRITER. Hopelijk hebben we u overtuigd en geeft u de proefversie eens een kans. Als er dan nog vragen zijn dan staat onze klantenservice per mail en per telefoon vanzelfsprekend voor u klaar. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat er speelt onder onze klanten. Wij zitten dan ook niet stil maar zijn continu bezig om ons product te innoveren zodat het voldoet aan de hoge eisen van deze tijden. Mocht u tips hebben of ideeën dan horen we dat trouwens graag.

Uw klanten weten wat ze aan u hebben en wie ze snel kunnen bereiken

Wij zijn gelicenseerd partner van Microsoft en leveren binnen Europa al vele jaren een top service. Lees de verhalen eens door en bekijk ons team. We zijn trouwens ook geregeld op zoek naar versterking dus mocht u hier iets voor voelen dan moet u beslist even bij de vacatures kijken. Ten slotte kunt u ons ook op de voet volgen en wel via de sociale media. We hopen daarom dat u ons gaat volgen op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn