Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een goede luchtzuivering begint bij ProAirTech

De zuiverheid van de lucht is van vele factoren afhankelijk. Als je in Hong Kong woont, dan is een luchtzuiverheid van 30% al snel heel schoon te noemen. Aangezien de lucht in deze metropool enorm vervuild is en er vaak sprake is van smog, kun je niet al te veel verwachten van de luchtkwaliteit. Dat betekent dat 30% zuiverheid relatief gezien erg schoon is. In Nederland is zo’n percentage echter onacceptabel laag. Toch heb je in je eigen woning vaak met zulke lage percentages te maken. Dat komt niet omdat het in Nederland nu zo slecht gesteld is met de luchtkwaliteit, maar eerder door een gebrek aan luchtzuivering. Het kan buiten immers nog zo fris en schoon zijn, maar als je je ramen en deuren niet opent, dan komt die frisse lucht natuurlijk niet binnen. Je kunt de ramen en deuren echter niet altijd zomaar open zetten. Het is drie kwart van het jaar koud, nat, guur en onstuimig buiten. Alleen in de zomer is het warm genoeg om de ramen en deuren open te laten staan. Maar dat is alleen tijdens goede zomers het geval. Om het binnen dus comfortabel te houden qua temperatuur, kun je het niet laten tochten. Daardoor heb je tijdens de koude wintermaanden al snel te maken met onzuivere licht binnen. De atmosfeer in huis vult zich met uitgeademde kooldioxide, fijnstof, rooklucht, kooklucht, pollen en vele andere deeltjes. Hoe langer je niet zuivert, des te minder zuiver wordt de lucht in huis. Om dat op te lossen dien je iets te regelen voor de luchtzuivering. Dat kan via een luchtreiniger van proairtech. Een luchtreiniger is het ideale apparaat om te zorgen voor de juiste luchtzuivering. Een luchtreiniger zuivert al die onwelkome deeltjes uit de atmosfeer. Daardoor blijft de zuiverheid in huis ver boven de 30%. Sterker nog, je kunt door de juist luchtzuivering waarden bereiken van 90 tot 100%. Voor mensen met een allergie is luchtzuivering enorm belangrijk. Als je bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts, dan heb je geen behoefte aan pollen. Dankzij de juiste luchtzuivering, kun je deze pollen gemakkelijk uit de lucht zuiveren. Daardoor ben je binnen juist veilig voor deze pollen en heb je binnen de vier muren van je eigen woning veel minder last van je allergie. Vaak zet men in de lente juist de ramen open, maar als je dat als hooikoorts patiënt doet, dan laat je juist alle pollen binnen. Je wilt dus alles potdicht houden. Door de juiste luchtzuivering toe te passen, kun je alles ook echt potdicht houden de pollen en vele andere deeltjes buiten houden.

Regel de luchtzuivering online door een luchtreiniger te kopen via proairtech.nl

Als je de atmosfeer in huis schoon en fris wilt houden, dan kun je via de site van proairtech.nl een luchtreiniger kopen. Je hebt verschillende opties waar je uit kunt kiezen met iedere een unieke set aan eigenschappen en kwaliteiten.

De voordelen van proairtech op een rij

De voordelen van een luchtreiniger zijn natuurlijk dat je nare luchtjes, virussen en allergenen uit de lucht zuivert. Maar als je bestelt bij proairtech.nl, dan profiteer je ook van de volgende voordelen: 

  • Veilig betalen met iDEAL
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Uitstekende service
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn