Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een draaimolen huren voor ons buurtfeest

Dit jaar bestand het stadje waar ik woon 550 jaar en werden er allemaal speciale dingen georganiseerd in de stad. De gemeente had ook een budget vrijgemaakt voor het organiseren van buurtfeesten en daar wilden wij graag gebruik van maken. Ik woon in een leuke buurt met veel kleine kinderen en dit leek mij een goed moment om de buren beter te leren kennen. Samen met een aantal andere buren besloot ik om het feest te organiseren en wij hadden veel leuke ideeën, waaronder een draaimolen huren voor de jeugd. Het bleek dat wij dit voor een goede prijs konden doen bij attractieverhuur Moonen en de draaimolen was een groot succes. Dit jaar was er een groot feest in het stadje waar ik woon en er werden veel verschillende evenementen georganiseerd. De gemeente had ook een budget beschikbaar gemaakt voor het organiseren van buurtfeesten en het leek mij leuk om er een te organiseren. Ik woon met mijn vriendin en ons zoontje in een leuke buurt, maar veel buren ken ik niet zo goed. Gelukkig vonden veel van mijn buren het een leuk idee om een feest te geven en wilden twee van de buren mij helpen met de organisatie. Wij wilden ook graag iets voor de jonge kinderen regelen en ik stelde voor om een draaimolen te huren. Dit idee werd enthousiast ontvangen, maar een aantal buren maakten zich zorgen over de kosten. Het leek ons verstandig om een bedrag apart te zetten voor een attractie voor de kinderen, als wij een draaimolen huren konden voor minder dan dat bedrag, dan wilden wij dit gaan doen. Op het pleintje hebben wij een kleine parkeerplaats, waar genoeg ruimte zou zijn om de draaimolen en een feesttent neer te zetten. Ik besloot om op zoek te gaan naar een bedrijf voor het huren van een draaimolen en had goede hoop.

Een draaimolen huren bij attractieverhuur Moonen

Online ging ik op zoek naar bedrijven waar wij een draaimolen huren konden en vond een aantal bedrijven. attractieverhuur Moonen leek mij direct een goede keuze, want dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod aan attracties en zij hebben ook diverse draaimolens. Ik had verschillende partijen vergelijken en besloot uiteindelijk om voor dit bedrijf te kiezen. Dit bedrijf heeft alle certificaten voor veiligheid en hier konden wij voordelig de draaimolen huren. Het bedrijf kon de attractie brengen, maar door de molen op te halen, kregen wij zelfs extra korting.

Een groot succes met de kinderen

Vorige maand was het buurt- en stadsfeest en wij hebben het erg gezellig gehad. Een draaimolen huren was een goed idee, want het was een groot succes bij de kinderen. De draaimolen konden wij gemakkelijk opzetten en afbreken en paste op een aanhanger. Voor een draaimolen huren raad ik attractieverhuur Moonen aan, want het was voor ons een goede keuze.

  • Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan attracties te huur
  • Het huren van een draaimolen was erg voordelig
  • Wij kregen extra korting door de molen op te halen
  • De attracties voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften
  • De attractie paste op een aanhanger
  • De molen was een groot succes    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn