Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een bedrijfsfilm laten maken

Wanneer je je eigen bedrijf hebt, dan wil je natuurlijk met trots aan de buitenwereld laten zien wat je allemaal voor ze kan betekenen. Je wilt het liefst zo veel mogelijk (betalende) klanten binnen halen en zo een groot succes maken van je bedrijf. Maar hoe krijg je dat nu voor elkaar? Kies voor een bedrijfsfilm laten maken! Dit is weer eens wat anders dan:

  • Folders of flyers
  • Website
  • Social media

Veel bedrijven maken toch wel gebruik van dezelfde promotiemogelijkheden. Van het inzetten van folders en/of flyers tot het hebben van een website en een goede aanwezigheid op social media. We zeggen niet dat hier iets mis mee is, maar er is zoveel meer dat je kunt doen met je bedrijf! Een bedrijfsfilm laten maken gaat je daarbij helpen! Waarom zou je hiervoor kiezen? Ten eerste is het een vrij snelle en makkelijke manier voor mensen om je bedrijf te leren kennen. Een bedrijfsfilm laten maken is dan ook altijd een kort filmpje. Mensen willen niet 10 minuten van hun tijd besteden aan het leren kennen van je bedrijf. Dan hadden ze net zo goed je website door kunnen spitten. In een minuut willen ze weten waar ze aan toe zijn als ze kiezen voor jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat je op de juiste manier meteen je punt duidelijk maakt. Een soort elevator pitch, maar dan in een video voor je bedrijf!

Een bedrijfsfilm laten maken door een professional

Bij een bedrijfsfilm laten maken komt een hoop meer kijken dan je in eerste instantie zou denken. Zo is het niet alleen belangrijk dat je weet wat voor beelden je gebruikt, het is ook van belang dat je kunt aangeven wat je bedrijf nu doet in een zeer korte tijd. En dat moet natuurlijk allemaal op de juiste manier in een eindresultaat samen komen. Daarom is het zo verstandig om een bedrijfsfilm laten maken aan een professional over te laten. Bij het bedrijf Avenzo weten ze hier alles van. Avenzo is een video editing bedrijf, waar je dus onder andere terecht kunt voor een bedrijfsfilm laten maken. Je kunt hier ook terecht voor video editing, event coverage en zelfs motion graphics. Dit zijn allemaal dingen die jij als bedrijf in kunt zetten om beter te worden met de promotie die je voert. Het is daarom belangrijk om goed na te denken waarom je hiervoor kiest en ook wat je er mee wilt bereiken. Alleen op die manier zul je het voor elkaar krijgen om het eindresultaat te krijgen waar jij naar op zoek bent.

Het inzetten van de film

Je hebt gekozen voor de bedrijfsfilm laten maken en dan? Samen met de medewerkers van Avenzo ga je dan aan de slag om een geweldig eindresultaat neer te zetten. Voor jou is het met name van belang dat je ervoor zorgt dat je een goed doel voor ogen hebt. Ook is het handig om te bedenken waar je de bedrijfsfilm wilt gaan plaatsen. Komt deze alleen op je website te staan? Of laat je deze bijvoorbeeld ook in presentaties zien over je werk? Wat dacht je van YouTube? Komt je bedrijfsfilm daar ook terecht? Dit zijn allemaal dingen waar je over na moet denken, want hier kan de inhoud van het bedrijfsfilm laten maken op aangepast worden. Uiteraard kunnen ze je hier bij Avenzo heel erg goed bij helpen. Zij weten als geen ander hoe ze dit voor elkaar moeten krijgen. Neem daarom vandaag nog contact met ze op en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn