Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Een airco in Twente van KTK helpt je om je huis op temperatuur te houden

Als het kouder wordt in de herfst en winter, dan duikt de temperatuur al snel onder de 20 graden. Dat betekent dat het binnen in je huis ook snel kouder wordt. Zolang het binnen rond de 20 graden blijft schommelen, dan is het nog redelijk comfortabel. Dit hangt uiteraard wel samen met een persoonlijke voorkeur. De een vind 19 graden warm zat en de ander heeft het pas warm als het binnen minimaal 23 graden is. Wat je voorkeur ook is, er komt een moment dat de temperatuur onder die voorkeurstemperatuur duikt en dan zet je de kachel aan. Met een lange nazomer of een zachte herfst, kun je dat moment van kachel aanzetten dus vrij lang uitstellen. Dat scheelt uiteraard weer op de energierekening. Maar hoe lang je het ook uit kunt stellen, je moet op den duur de kachel aanzetten. Dat komt ook omdat het in de avond en nacht steeds kouder wordt, waardoor de temperatuur in huis steeds verder daalt. Dat betekent dat we een toch al snel 5 maanden van het jaar de kachel aan hebben staan. Het is dan ook gek dat we in de zomer geen moeite lijken te hebben met temperaturen die ver boven onze comfortzone ligt. Waar we in de winter meteen de kachel aanzetten als de temperatuur onder de 20 duikt, doen we niet moeilijk als we in de zomer binnentemperaturen hebben van 30 graden. Dat komt omdat we (nog) niet gewend zijn aan de tropische temperaturen in Nederland. Maar deze temperaturen lijken toch wel de nieuwe norm te worden en dus is het niet zo’n gek idee om een airco in Twente te installeren. Mocht je een airco in Twente willen kopen, dan kun je terecht bij KTK. Het is immers niet meer dan logisch dat je zowel in de winter als in de zomer zelf controle blijft houden over de binnentemperatuur. Als het wat warmer is dan je gewend bent, dan is dat makkelijker te tolereren dan wanneer het te koud is. Maar het is tegenwoordig allang niet meer ietsjes warmer. Tijdens de hittegolven die Nederland tegenwoordig kenmerken, kan het zomaar een paar weken lang ver boven de 30 graden blijven. Binnen is het dan ook niet warm, maar broeierig heet. Met een airco in Twente bepaal je zelf hoe warm, heet of koel het is in je huis. Je hoeft de temperatuur uiteraard niet terug te brengen van 30 naar 20, maar je kunt het wel aangenaam houden door bijvoorbeeld een temperatuur van 25 graden te handhaven via de airco in Twente. 

Bestel een geschikte airco in Twente via de website

Mocht je een airco in Twente overwegen en wil je weten wat je opties zijn, dan kun je terecht op de website van klimaattechniekkalter.nl. Hier vind je verschillende modellen voor wat betreft airco in Twente zoals: 

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Plafond onderbouw modellen

Kies voor de zorgvuldige installatie van KTK

Een airco in Twente moet uiteraard ook op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Daarom doe je er goed aan om een beroep te doen op Klimaat Techniek Kalter. 

Lees meer…

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn