Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Dit bedrijf is de absolute expert op het gebied van Glasbewassing

Vorig jaar ben ik als manager begonnen bij een bedrijf dat niet optimaal presteerde en vandaar dat ik eens ben gaan kijken naar de mogelijkheden om de vaste lasten een beetje te verlagen. Ik ben alle aspecten van de bedrijfsvoering bij langs gegaan en al heel snel zag ik dat het bedrijf waar ik voor werkte ieder jaar heel veel geld uitgaf aan Glasbewassing. Ik had niet helemaal in de gaten waarom wij zoveel geld aan onze Glasbewassing zouden moeten uitgeven en er was ook niemand die mij een goed antwoord op deze vraag kon bieden. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of de Glasbewassing niet veel voordeliger geregeld kon worden. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Het bedrijf dat ons namelijk hielp met de Glasbewassing werkte heel traag en bovendien werkte het niet goed. Vandaar dat ik dit bedrijf al heel snel de deur heb gewezen omdat ik niet zat te wachten op mensen die niet goed presteerden. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een ander bedrijf dat mij kon helpen met de Glasbewassing en al heel snel kwam ik terecht bij de mensen van Schoonmaakbedrijf Bachtor. Dit bedrijf had ik al een keer eerder gesproken toen ik bij mijn vorige bedrijf werkte, maar het was nooit tot een samenwerking gekomen omdat ik dus een andere baan kreeg aangeboden. Nu wilde ik graag weten hoe duur dit bedrijf zou zijn wanneer ik hen zou vragen om de Glasbewassing op zich te nemen. Ik heb daarom offertes bij verschillende bedrijven aangevraagd om te kijken welke het meest voordelig was. Zoals ik al had verwacht, waren de mensen van schoonmaakbedrijf Bachtor.nl de voordeligste en vandaar dat ik hen daarom ook opdracht heb gegeven om onze Glasbewassing op zich te nemen. Dat wilden zij maar wat graag en sindsdien werken wij al geruime tijd samen.

Wij zijn zeer tevreden over de Glasbewassing van Schoonmaakbedrijf Bachtor

Toen de mensen van dit bedrijf voor de eerste keer bij ons kwamen, schrokken zij zich een hoedje; alhoewel onze ramen de vorige maand nog waren gewassen, waren ze echt heel erg vies. Het was voor hen dus meteen duidelijk dat het vorige bedrijf niet goed was in de Glasbewassing. Vandaar dat Bachtor meteen aan de slag is gegaan om de ruiten goed te wassen en wij konden onze ogen niet geloven toen zij klaar waren. In een mum van tijd waren onze ruiten zo schoon dat het leek alsof de ruiten nog niet eens geplaatst waren. Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld voor de Glasbewassing omdat het niveau van het werk echt heel erg hoog is. Wij zijn daarom meteen even in de pen geklommen om een recensie over dit bedrijf te schrijven want als een bedrijf meer klanten verdient, dan is het wel dit bedrijf. Hier krijg je service zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Men werkt hier als een paard en daar betaal je als opdrachtgever een heel redelijke prijs voor. Genoeg reden dus om de samenwerking met dit bedrijf nog vele jaren voort te zetten.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij werken nu al geruime tijd met dit bedrijf samen en wij zijn zeer tevreden over de resultaten. Kortom:

  • wij hebben altijd prachtig schone ruiten
  • dit bedrijf vraagt een heel redelijke prijs voor haar dienstverlening
  • dit bedrijf is altijd bereid om bij te springen wanneer er even extra gepoetst moet worden

Wij raden dit bedrijf van harte aan. Kijk even op Schoonmaakbedrijf Bachtor.nl voor meer informatie. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn