Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Deze haarwerkspecialist maakt voor mannen en vouwen haarwerk

Hebt u deels of in zijn geheel uw haar verloren? Dat kan uw zelfvertrouwen behoorlijk beschadigen. Dit kan door ouderdom, een genetische aanleg, een ziekte maar ook door medicatie gebeuren. U bent zeker niet de enige en het is ook helemaal niets om u voor te schamen. En er valt absoluut iets aan te doen want er staat namelijk een haarwerkspecialist voor u klaar die een prachtige pruik dan wel toupet voor u kan maken. Deze haarwerkspecialist vindt het erg belangrijk dat u aangeeft welk kapsel u wenst. Ze probeert namelijk uw originele haarkleur te kopiëren net als uw haarstijl. Het is zeker mogelijk om trouwens uw kapsel nadien te wijzigen, dat is zeker in het geval van de langere pruiken een simpel klusje. Ziet u het wel zitten om een nieuwe bos haar aangemeten te krijgen door een haarwerkspecialist die ooit haar loopbaan startte in de tv- en showwereld en daardoor een gedegen kennis heeft? Kijk dan eens op de haarwerkspecialist uit Rotterdam: ernablokhaarprotheses. Want Erna Blok is de haarwerkspecialist die u wellicht ook verder kan helpen. Het klinkt wellicht vreemd om een pruik een prothese te noemen, u denkt wellicht eerder aan een kunstbeen of –arm. Toch hoort een pruik ook zeker tot deze categorie. Op de site zult u naast vele voorbeelden en de werkwijze allerlei interessante informatie kunnen vinden, bijvoorbeeld de kosten die de haarwerkspecialist in rekening brengt. Bent u nu al geïnteresseerd? Maak dan eens een afspraak of loop gerust even bij het atelier in deze grote havenstad naar binnen.

Dankzij een haarwerkspecialist weer een volle bos haar

Wist u dat Erna Blok al sinds de jaren ’60 in het vak zit? Ze heeft ateliers in Noord-Afrika en Zuidoost-Azië gehad en heeft zich zodoende ook in de technieken die daar de boventoon voeren gespecialiseerd. Die kennis en kunde brengt ze ook in haar huidige atelier ten uitvoer en dat maakt het hopelijk voor een grote groep mensen met een immigratieachtergrond interessant om deze haarwerkspecialist te bezoeken als er sprake is van haarverlies. Een haartransplantatie is vaak ook mogelijk maar:

  • Een haartransplantatie is vaak erg duur, zeker ten opzichte van een pruik of prothese of hoe u het dan ook noemen wilt.
  • Het is daarnaast nog maar de vraag of de ingreep slaagt. Ook zal na verloop van tijd de kaalheid weer terug kunnen komen. Het dragen van een pruik is natuurlijk te allen tijde de ideale oplossing want het blijft dekkend.
  • Weliswaar kan de pruik na verloop van tijd verkleuren. Maar feit blijft dat deze haarwerkspecialist de pruik altijd kan herstellen, verstellen of er simpelweg een nieuwe bij kan maken. Laat het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij ons geen dief van de portemonnee zult zijn.

Het is niet alleen belangrijk dat uw wensen omgezet kunnen worden in een mooi eindproduct. U wilt zich ook op uw gemak voelen. De haarwerkspecialist begrijpt hoe moeilijk het voor u kan zijn om deze keuze te maken en daarom heerst er een kalme en relaxte sfeer.

Maak snel een afspraak voor uw intakegesprek

Omdat wij willen weten wat u wenst en omdat de haarwerkspecialist wil dat u zich comfortabel voelt, trekken we minstens een uur uit voor het intakegesprek/adviesgesprek/kennismakingsgesprek. Dus klim in de pen en stel al uw prangende vragen via de mail aan ons. Ook kunt u direct data voorstellen voor de afspraak. Wellicht is het nog verstandiger om even te bellen dan wel om langs te gaan in ons atelier. Ook bedrijven en professionals kunnen bij ons aankloppen voor grotere producties tegen de beste kwaliteit!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn