Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Denkt u ook na over uw oprit laten asfalteren?

Na jaren gesukkel in onze voortuin was ik het zat. Eerst zaten er mollen, de klinkers in het pad naar de voordeur zaten vaak los en met de auto ons oprit oprijden was iets waar je bijna tien minuten voor uit moest trekken waarbij je zeker weet dat je ergens iets gaat raken. We waren het echt zat en besloten ons te oriënteren op de mogelijkheden om ons oprit te laten asfalteren. We kwamen op de site van avema en waren al gauw enthousiast over deze partij. Het leek erop dat zij veel ervaring hadden met het afvalteren van opritten en we schakelden deze partij in om onze oprit te asfalteren. 

Een oprit laten asfalteren door avema wegenbouw

Je hoort het steeds meer: mensen die op zoek zijn naar praktische oplossingen zodat ze niet zoveel tijd bezig zijn met hun tuin, het onderhoud daarvan of bijvoorbeeld het onkruid wieden et cetera. Zo liepen wij ook steeds vaker aan tegen het feit dat onze voortuin een zooitje was en we te weinig plek hadden voor onze auto’s. Dat bleek echt irritant te zijn, en daarom kwamen wij net als veel Nederlanders op het idee om ons oprit te laten asfalteren. Bij avema vonden we de ideale partner bij het asfalteren. We hadden nog enige twijfel, maar die werd weggenomen doordat we eens doorspraken wat de kosten zouden zijn als we nog enkele jaren op deze voet verder zouden gaan: bijvoorbeeld onderhoudskosten aan onze tuin zouden de pan uit reizen. Toen was de keuze gauw gemaakt om ons oprit te asfalteren. avema B.V. kon ons daar goed bij helpen! Zij zijn al sinds 1994 actief en beschikken over zowel vakmensen als over de juiste apparatuur voor deze en vele andere klussen. Voor ons was de keuze snel gemaakt, vooral omdat we dan af zouden zijn van alle onderhoud! Maar natuurlijk wilden we wel dat ons oprit er mooi en strak bij zou komen te liggen en het niet alleen een grote kille asfalt laag zou worden. Daar had avema ook een idee voor: zij hebben namelijk ook decoratie asfalt wat er werkelijk prachtig uit ziet! Op die manier heeft onze voortuin toch een mooie en sfeervolle uitstraling gekregen, maar is het wel praktisch zoals we dat hadden bedacht. We hebben het nog wat aangekleed met wat bakken en een leuk bankje om voor het huis op te zitten! Het is werkelijk super geworden en we zijn er heel blij mee. 

Asfalt leggen is niet alleen voor particulieren

Wij lieten natuurlijk ons oprit asfalteren maar er zijn nog zoveel mogelijkheden! Ook voor bedrijven kan asfalt een mooie en goedkope manier zijn om iets af te werken. Asfalt wordt in deze context vaak per ton geleverd en besteld. Kijkt u eens op de website van avema B.V. voor meer informatie en de mogelijkheden die deze partij voor u kan bieden: 

  • Neem contact op via info@avema.nl
  • Zij zijn ook te vinden op facebook
  • Uw oprit asfalteren is vaak goedkoper dan bestraten
  • Bellen kan via 0342-451236

Al met al zouden wij avema B.V. zeker aanraden aan iedereen die erover nadenkt zijn oprit te asfalteren. We hebben nooit meer last van onkruid, het is niet verzakt en de prijs viel reuze mee! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn