Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

De juiste kerstpakketten voor de juiste mensen

Een kerstpakket is vaak rijk gevuld met allerlei verschillende dingen. Dit heeft één hele duidelijke reden. Het is namelijk zo dat een werkgever vaak voor iedereen op kantoor op het bedrijf een kerstpakket moet kopen. Dat betekent dat je al snel een stuk of 50 kerstpakketten moet kopen. Vaak zelfs nog veel meer. Dit maakt het natuurlijk lastig om alle mensen blij te maken als de kerstpakketten bestaan uit twee artikelen. Dus daarom zitten er zoveel verschillende artikelen in de kerstpakketten. Hoe meer variatie, des te meer kans om iedereen toch zoveel mogelijk blij te maken. Er moet dan altijd wel iets in de kerstpakketten zitten wat de werknemers waarderen. Bij de ene kan dat dan dus de worst zijn en bij de andere juist die heerlijke fleswijn. Alle artikelen die niet in de smaak vallen kunnen prima ingezet worden als presentje tijdens de kerstdagen of als lekkernij voor, tijdens of na het kerstdiner. Er zijn dan genoeg gasten die misschien juist wel van die wijn of van die worst houden. Dit verklaart dus een beetje de logica van de vele kerstpakketten. Toch is het wel een groot nadeel dat er op deze manier wordt omgegaan met kerstpakketten. Zodra je door hebt dat dit de logica is die achter de kerstpakketten schuilt, dan voel je je als werknemer misschien wel tekort gedaan. Het is immers net alsof er maar zoveel mogelijk wordt losgelaten op de werknemers in de hoop dat er gescoord kan worden met een paar van de producten, terwijl al het andere dan maar voor lief genomen moet worden. Het is een beetje een lui idee. Net als een comedy waarin niet een paar ijzersterke grappen worden bedacht, maar waarin de ene na de andere grap wordt afgevuurd op het publiek. Veel van deze grappen slaan dood en de hoop bij dat soort films is dat er in ieder geval genoeg grappen in de film zitten waarbij de mensen toch moeten lachen. Dit is natuurlijk een luie manier van films maken en zo is het ook redelijk lui te noemen als een werkgever kerstpakketten koopt met veel gevarieerde producten om zo te zorgen dat iedereen in ieder geval wat leuks krijgt. Leuker zou het zijn als de werknemer goed nadenkt over de kerstpakketten en ervoor zorgt dat de kerstpakketten goed aansluiten bij de smaak en wensen van alle werknemers. Dit is natuurlijk ontzettend moeilijk, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden waar je als werkgever gebruik van kunt maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je kerstpakketten te bestellen bij kerstpakket.nl. Deze website heeft namelijk het grootste assortiment aan kerstpakketten van alle aanbieders in Nederland. Dus met een dergelijke ruime keuze is de kans ook groot dat je de juiste kerstpakketten kunt vinden voor jouw werknemers. Vandaar dat het misschien een goed idee is om de verschillende opties eens op een rijtje te zetten.

De vele mogelijkheden met de kerstpakketten van kerstpakket.nl

Allereerst kun je via kerstpakket.nl een kerstpakket selecteren in verschillende thema’s. Heb je voornamelijk te maken met vrouwen, dan kun het thema ‘kerstpakket voor mannen’ uiteraard negeren. Het is dan echter wel weer een goed idee om te kijken wat er zoal te krijgen is binnen de categorie ‘kerstpakket voor vrouwen’. Heb je te maken met personeel dat veelal beschikt over een eigen familie, dan kun je ook kiezen voor de zogenaamde familie kerstpakketten. Vaak bevatten deze leuke artikelen en voedingsmiddelen voor zowel man, vrouw als ook de kinderen. Ideaal dus voor het hele gezin en attent ook om rekening te houden met de achterban van je werknemers. Een positieve partner zal de werkgever immers niet snel bekritiseren. Een werkgever die een werknemer constant laat overwerken en daarmee dus ook de partner benadeelt, zorgt ervoor dat de werkgever zelf al negatieve emoties zal hebben richting de werkgever, maar ook de partner zal dit gevoel nog eens extra benadrukken. Die zal er misschien op aandringen om ontslag te nemen. Een kerstpakket waarmee je als werkgever dus rekening houdt met de achterban van de werknemers, doet het altijd goed. Maar je hebt nog andere opties. zo kun je onder andere kiezen voor kerstpakket met één van de volgende thema’s:

Als je meer wil weten over de verschillende thema’s dan kun je natuurlijk altijd even op de website kijken. Hier vind je bovenin het kopje ‘thema’. Daar kun je dan gelijk gebruik van maken. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van alle mogelijkheden die je hebt bij kerstpakket.nl.

Een kerstpakket op maat

Wil je het nog persoonlijker aanpakken en echt dat bovengenoemde nadeel voorkomen, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om nog net even een beetje extra moeite te doen. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een kerstpakket op maat samen te stellen. Dit kun je doen vanaf 50 stuks. Als je hiervoor kiest, dan heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om het kerstpakket in de kleuren van het bedrijf te laten leveren. Tevens kun je het kerstpakket linken aan een jubileum of een prestatie die nog gevierd dient te worden. Ideaal dus ook om de sociale structuur op het kantoor te versterken. Een dergelijk kerstpakket versterkt het groepsgevoel en dat is natuurlijk alleen maar positief. Dus als je nieuwsgierig bent, kom dan vooral even een kijkje nemen op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn