Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

De beste meubelstoffen in Zoetermeer

Ik heb een stoffeerderij in het midden van het land en ik restaureer hier meubels en bekleed meubels met nieuwe stoffen. Ik haal deze stoffen bij verschillende leveranciers vandaan en één van mijn vaste leveranciers voor meubelstoffen in Zoetermeer is Van Schie Interieurstoffen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe stoffen en naar bedrijven met wie ik kan samenwerken en toen ik op www.van-schie-interieurstoffen.nl terecht kwam werd ik getriggerd door het uitgebreide assortiment aan meubelstoffen in Zoetermeer. Ze bieden verschillende stoffen aan die heel geschikt zijn voor breed gebruik op meubelen. Ze kenmerken zich bij Van Schie Interieurstoffen door hun:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Brede assortiment

De meubelstoffen in Zoetermeer zijn prachtig en sterk en ik maak mijn klanten heel blij met deze stoffen, dus daarom blijf ik mijn meubelstoffen in Zoetermeer aanschaffen.

Meubelstoffen in Zoetermeer voor verschillende toepassingen

Ik gebruik de meubelstoffen uit Zoetermeer voor verschillende doeleinden. Zo gebruik ik ze bijvoorbeeld voor het opnieuw bekleden van meubelen. De meubelstoffen uit Zoetermeer zijn erg sterk en ik heb vrijwel altijd goede ervaring met het aanbrengen van deze stoffen, of het nu is voor zittingen of leuningen en of het nu voor een stoel of een bank is. Daarnaast gebruik ik de meubelstoffen uit Zoetermeer ook regelmatig voor het vervaardigen van kussens voor meubelen en die vinden inmiddels gretig aftrek bij mijn klanten. Dankzij de meubelstoffen uit Zoetermeer sta ik er met mijn stoffeerderij om bekend dat ik altijd mooie ontwerpen op voorraad heb en dat wanneer ik iets niet op voorraad heb ik verschillende meubelstoffen in Zoetermeer kan verkrijgen om alsnog een mooi aanbod van verschillende stoffen te kunnen leveren. Dit is voor mij echt heel belangrijk. Ik moet er zeker van kunnen zijn dat ik mijn klanten tevreden kan stellen en dat zit hem niet alleen in het bieden van kwaliteit. Ik vind diversiteit daarin net zo belangrijk en de meubelstoffen die ik gebruik bieden mij deze garantie.

Meer dan alleen meubelstoffen

Wat ook heel prettig is aan het assortiment van Van Schie Interieurstoffen is dat ik er voor veel meer terecht kan dan alleen de meubelstoffen die ik gebruik voor het herbekleden van meubelen. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment aan fournituren en vulmateriaal en versteviging voor kussens. Het bekleden van meubelen gaat natuurlijk niet alleen om de stof die om een meubelstuk gaat. Ook de vulling speelt op dat moment een grote rol en ook hierbij moet je zekerheid van kwaliteit hebben. Van Schie Interieurstoffen is als leverancier een zeer waardevolle partner gebleken. Niet alleen hebben ze veel verstand van zaken, maar bieden ze ook nog eens goed advies. Op het moment dat ik op zoek ben naar een oplossing voor een bepaalde situatie of naar de juiste vulmaterialen voor bijvoorbeeld een antiek meubelstuk, dan kan ik deze vraag stellen en krijg ik hierop altijd een gedegen antwoord. Ik ben niet voor niets al geruime tijd klant bij Van Schie Interieurstoffen en met mij vele anderen. De kwaliteit, samen met de service en dienstverlening én de ervaring en kennis die ze hier hebben zijn echt van zeer grote waarde. Het oog voor de mooiste meubelstoffen is daarbij wat mij betreft de kers op de taart. Ze volgen trends op de voet en zijn altijd voorzien van stoffen die helemaal hot zijn. Dit wordt natuurlijk weerspiegelt in mijn dienstverlening, want hiermee kan ik ook voorlopen op alle trends en op het moment dat de trens het grote publiek bereikt, dan ben ik goed voorbereid en kan ik voldoende keus bieden. Wat dat betreft heb ik met Van Schie Interieurstoffen een gouden samenwerking.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn