Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

De administratie op orde dankzij het accountantskantoor in Hengelo

Als je een eigen onderneming hebt of werkzaam bent bij een bedrijf, dan is het uiteraard van wezenlijk belang dat de administratie en boekhouding op orde zijn en op orde blijven. Daar kun je natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken in de vorm van een accountantskantoor in Hengelo. Mocht je op zoek zijn naar een goed accountantskantoor in Hengelo, dan kun je terecht bij Beersen & Grandiek. De professionele accountants kunnen altijd naar je boekhouding kijken en deze op orde brengen of op orde houden. Als je zelf een kleine onderneming hebt, dan kun je er voor kiezen om de boekhouding zelf te regelen. Maar als je geen affiniteit hebt met cijfers en berekeningen, dan zal het bijhouden van de boekhouding hoogstwaarschijnlijk veel tijd kosten. Deze tijd spendeer je uiteraard liever aan andere dingen. Aangezien je geen affiniteit hebt met het boekhouden, is de kans groot dat je er ook geen plezier aan beleeft. De boekhouding wordt daardoor al snel een soort van noodzakelijk kwaad. Nu heb je in een mensenleven altijd met dit soort vervelende taken te maken. Taken die je soms uit kunt besteden en soms ook niet. Het punt met de boekhouding is echter dat je geen fouten mag maken. Als je een hekel hebt aan schoonmaken en als je je er daarom altijd maar snel van af maakt, dan is het gevolg daarvan dat je huis niet optimaal schoon is. Maar dat heeft verder geen desastreuze gevolgen. Als je echter een potje maakt van de boekhouding, dan heeft dit op de lange termijn uiteraard wel degelijk gevolgen. Je hebt immers geen correct overzicht van de financiële situatie van je onderneming. Beslissingen die je maakt op basis van een niet-kloppende boekhouding kunnen al snel nadelig uitpakken. Als je immers investeert, terwijl je helemaal geen geld hebt om te investeren, dan is dat uiteraard alles behalve handig. Dus als je geen affiniteit hebt met boekhouden, als je er geen plezier in hebt of als je er zelf simpelweg geen tijd voor hebt, kies dan voor de hulp van een accountantskantoor in Hengelo. Dan weet je zeker dat de boekhouding altijd goed op orde is en dat de cijfers ook echt kloppen. Daarnaast kan een boekhouder de cijfers ook duiden en op basis van inkomsten en uitgaven advies geven over de te kiezen investeringen of bezuinigingen. Het inschakelen van een accountantskantoor in Hengelo zorgt in ieder geval voor veel rust in de bovenkamer en daarom alleen al is het verstandig om contact op te nemen met Beersen & Grandiek.

Surf naar beersengrandiek.nl voor informatie over het accountantskantoor in Hengelo

Mocht je meer willen weten over dit accountantskantoor in Hengelo, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Uiteraard kun je ook contact opnemen voor het maken van een afspraak. Op de site vind je meteen ook informatie over de verschillende diensten van dit accountantskantoor in Hengelo zoals: 

  • Belastingadvies
  • Hulp bij belastingaangifte
  • Administratieve dienstverlening 

Kom langs bij Beersen & Grandiek

Mocht je nieuwsgierig zijn, kom dan vooral eens langs op kantoor of neem even contact op voor het maken van een afspraak. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn