Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

CRM software gezocht? Eenvoudig en veelzijdig bij Teamleader!

Bent u opzoek naar eenvoudige en betaalbare CRM software voor uw bedrijf? Kies dan voor de eenvoudige CRM software van teamleader. Om het u makkelijk te maken om klanten en contactmomenten bij te houden in één programma, hebben wij CRM software ontwikkeld met een minimalistisch design dat veelzijdig blijft in gebruik, zodat het geheel aansluit bij de wensen en behoeften van uw bedrijf. Eenvoud en overzicht worden hierdoor bewaakt, waardoor u snel bij de gewenste gegevens bent. Alle klanteninformatie ligt namelijk binnen handbereik opgeslagen, waar u ook bent. Benieuwd hoe onze CRM software eruit ziet of graag zelf ervaren hoe eenvoudig en efficiënt de software is voor uw bedrijf? Meldt u dan aan via onze website en ga aan de slag met onze vrijblijvende CRM software. Meer gedaan en minder gedoe is ons doel!

De favoriete CRM software van MKB Nederland

Bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches krijgen te maken met klanten en belangrijke contactmomenten. Of u nu een bedrijf heeft dat goederen verkoopt aan klanten of een dienstverlening aanbiedt voor meerdere mensen, het is belangrijk dat klantengegevens en contactmomenten geregistreerd kunnen worden. Het is onmogelijk om al deze gegevens zelf te onthouden en wanneer u aantekeningen los bewaard, zult u ze waarschijnlijk niet meer weervinden wanneer u ze hard nodig heeft. Het is bovendien veel professioneler en eenvoudiger om alle gegevens binnen één CRM systeem op te slaan en dagelijks te gebruiken tijdens de werkzaamheden. Alle klanteninfo ligt letterlijk binnen handbereik met de CRM software van teamleader. Belt een klant met een vraag? Dan pakt u gelijk de juiste informatie erbij binnen enkele klikken. Is het gesprek afgelopen? Dan kunt u het contactmoment indien nodig ook gelijk vastleggen in de kaart van de klant. Zoeken gaat heel eenvoudig op basis van het KvK-nummer bijvoorbeeld. Ten slotte is het mogelijk om vanuit onze CRM software een nieuwsbrief te versturen middels een geïntegreerd platform.  

Makkelijk CRM systeem voor ondernemers 

Wanneer u een bezoek brengt aan onze website, ziet u diverse voorbeelden staan van de CRM software. Het geheel ziet er overzichtelijk en minimalistisch uit. Aan de zijkant bevindt zich de menubalk en vanuit daar komt u onder andere bij de klantengegevens, agenda, projecten en facturen. Al uw contacten kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Zijn er speciale projecten, dat kunt u klanten hieraan verbinden en eventueel een onderverdeling maken middels doelgroepen. Door contactpersonen aan bedrijven te koppelen, kunt u tevens eenvoudig in één oogopslag zien met wie u contact kunt opnemen voor bepaalde zaken. Wanneer u een klant toevoegt aan uw portaal, dan worden automatisch alle belangrijke gegevens gevraagd, zodat u dit eenmalig hoeft te noteren. Daarbij kunt u achtergrondinformatie toevoegen over bijvoorbeeld het bedrijf of hoe jullie in contact zijn gekomen. Gaan jullie een offerte of project aan? Dan kunt u dit toevoegen aan de klant en alle contactmomenten die volgen kunt u eenvoudig blijven toevoegen, zodat letterlijk alle belangrijke gegevens in één overzichtelijke pagina te vinden zijn.

Voordelen CRM software van teamleader:

  • Alle klantengegevens eenmalig noteren
  • Duidelijk en minimalistisch design
  • Eenvoudig alle klanten en contactmomenten beheren in één overzicht
  • Mogelijkheid om offertes of andere bestanden te koppelen
  • Statistieken te volgen
  • Tijdbesparend en zeer gebruiksvriendelijk 
  • Toekomstbestendig vanwege veelzijdige mogelijkheden 
  • Zeer snel de juiste klant met complete gegevens vinden

Wanneer u opzoek bent naar eenvoudige CRM software, bent u bij teamleader aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over onze software. Benieuwd naar meer informatie? Dan kunt u tevens terecht op onze website: teamleader.nl. Wij staan voor uw klantengegevens en contactmomenten klaar met de favoriete CRM software voor MKB Nederland! Start vandaag nog geheel gratis door een account aan te maken via onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn