Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Crematorium Amersfoort

Bent u aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw uitvaart? Dan doet u daar erg goed aan want veel mensen vergeten dit totdat het te laat is. Een degelijk crematorium is voor veel mensen belangrijk maar als u bent vergeten om dit uit te zoeken dan laat u deze taak achter aan uw rouwende nabestaanden. Dat wilt u vast en zeker te allen tijde voorkomen en daarom is het verstandig iom dit allemaal vast te leggen. Bijvoorbeeld bij een notaris of bij uw uitvaartverzekering. Hebt u nog geen uitvaartverzekering? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten maar ga ook dit zo spoedig mogelijk regelen. Daarmee bespaart u uw nabestaanden enorm veel goed en hoe vroeger u dit regelt, des te minder geld u per maand of per jaar kwijt bent aan deze premie. Een crematorium is dan wat u vervolgens kunt gaan uitzoeken. Bent u woonachtig in Amersfoort en omstreken? Houdt u veel van dit gebied of denkt u dat het verstandig is om in het midden van het land gecremeerd te worden zodat iedereen eenvoudig bij de dienst kan zijn? Dan is ons crematorium verreweg de beste crematorium die u kunt kiezen. Het crematorium in Amersfoort is voorzien van een aantal aula’s die zowel geschikt zijn als dienst tijdens een crematie als voor een begrafenis. Want naast het crematorium bevindt zich een grote begraafplaats en daar kunt u natuurlijk ook voor kiezen. Als het u een goed gevoel geeft dat uw familie u kan bezoeken op een prachtige begraafplaats in het midden van het land dan is dit de ultieme plek. Wilt u liever gecremeerd worden dan kiest u voor ons crematorium. Uw familie kan naderhand as meekrijgen in een specifieke en unieke urn dat we speciaal voor u kunnen laten ontwerpen. Zo ziet u maar weer dat er enorm veel komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat is een taak die u dan ook maar beter zelf op u kunt nemen nu u nog jong en gezond bent. Daarmee zult u veel leed besparen en er voor zorgen dat de rouwenden een mooie dienst en goed afscheid tegemoet kunnen gaan.

Een crematorium in een rustieke omgeving

Een crematorium als de onze is zeer geschikt voor een traditionele uitvaart maar ook voor een moderne dienst schuwen we ons niet. Bent u gelovig? Ook dan bent u natuurlijk bij ons welkom. Wij trachten om voor elk geloof ons crematorium een faciliteit te maken dat uw tradities respecteer en waarin u deze tradities kunt uiten. Daarom kiezen sommige mensen er voor om hun overledenen te begraven en andere mensen willen liever gecremeerd worden. In sommige culturen willen nabestaanden hier zelfs bijzijn en ook die faciliteit ondersteunen wij. In onze crematorium zijn we dan ook van alle markten thuis. We hebben een zeer ruime keuze uit muziek en uiteraard kunt u hier ook zelf mee aan komen zetten. Wij zorgen er wel voor dat de dienst in goede banen wordt geleid en dat dit respectvol gebeurd. Zo kan iedere aanwezige op zijn manier rouwen en hopelijk op een positieve manier terugkijken naar de dienst. Hebt u de behoefte in ons crematorium aan bijvoorbeeld:

  • Live muziek?
  • Een beamer om presentaties en foto’s mee te projecteren?
  • Een cd of dvd waarop men de dienst thuis nog eens terug kan kijken?

U geeft het allemaal maar aan en dan zorgen wij er wel voor dat dit voor u klaarstaat en dat we opnames maken van de dienst. Denkt u hier dan ook goed over na, u kunt al wel zien dat we wel van een uitdaging houden. Dus hoe vreemd het ook mag lijken, in overleg met ons zal uw uitvaart erg speciaal en persoonlijk worden. Niemand zit immers te wachten op een saaie crematie in ons crematorium. Uiteraard zorgen we na de dienst voor koffie, thee en cake zodat u de familie kunt condoleren en met zijn allen herinneringen aan de overledene kunt ophalen.

Wilt u meer weten? Bezoekt u dan even onze website

Een crematie in ons crematorium kost standaard 1192 euro. U kunt dan gebruik maken van de aula voor maar liefst een uur en de condoleanceruimte staat driekwartier tot uw beschikking. En uiteraard is de daadwerkelijke crematie inbegrepen. De as en asbus zijn gedurende de eerste zes maanden gratis. De uiteindelijke bestemming is afhankelijk van uw wensen en het verschilt uiteraard wat de prijs hiervan is. U kunt wel nagaan dat het verstrooien op ons terrein goedkoper is dan bijvoorbeeld het verstrooien van as over zee. Ons crematorium stuurt de rekening op naar uw begrafenisondernemer en de ondernemer zal zelf zorgen voor de rouwauto, bloemstukken en kaarten. Het kan dus geen kwaad om hierin te investeren zodat uw nabestaanden weinig tot geen omkijken naar deze kosten hebben. Dan zal het crematorium geheel voor u ter beschikking staan en er een prachtig afscheid voor u kunnen worden verzorgd. Een crematorium dat ook nog eens in het midden van het land ligt, wat wilt u nog meer? Hebt u nog prangende vragen? Dan kunt u ons geheel vrijblijvend e-mailen. Uiteraard staat ons telefoonnummer ook vermeldt op de site dus schroom niet om ons eens te bellen. Wilt u een rondleiding door onze crematorium en over ons terrein? Maakt u dan even een afspraak zodat dit kan op een rustig moment buiten de crematies en begrafenissen om. Wij staan dan op de dag zelf geheel tot uw beschikking.

Meer van Cba-amersfoort.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn