Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Creëer je eigen stijl in je interieur met een ronde fauteuil

Het inrichten van het interieur wordt steeds moeilijker, omdat je steeds meer opties hebt en het ook steeds lastiger wordt om nog origineel te zijn. Voor originaliteit wat betreft een ronde fauteuil, hoef je bijvoorbeeld niet naar een winkel als IKEA te gaan. Hier wordt de uniformiteit van de behoeftes van de consument benadrukt en gevierd. Zonder een IKEA kast of een mooie IKEA lamp is je woning niet compleet, want in dat geval kun je je niet meten met de vele andere IKEA woningen. Het is een rare gedachte dat je uniformiteit najaagt, maar het is wel wat grote meubelketens doen. Het is niet voor niets dat de meubelen allemaal gezellige namen hebben, zodat je woning kunt opvullen met de Benny en de Bjorn. In een consumentenmaatschappij waarbij gemak het liefst wordt gecombineerd met voordelige prijzen, is het niet zo gek dat IKEA een succesformule in handen heeft. Maar deze formule is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook nog steeds individuen die graag zelf een stijl bedenken en daar ook graag zelf unieke meubelen bij uit willen zoeken. Voor deze menen is er eigenstijlwonen.nl. Hier vind je unieke meubelen zonder namen als Benny en Bjorn. De meubels hebben uiteraard namen, zodat je ze kunt onderscheiden. Maar bij Eigenstijl Wonen moet je dan meer denken aan namen of titels als: 

  • Eleonora
  • Xelena
  • Lucca

Je ziet meteen al dat zelfs de namen stijlvoller zijn bij Eigenstijl Wonen. Mocht je je woning wat stijlvoller willen inrichten, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde fauteuil. De rondheid van de fauteuil is sowieso al een uniek gegeven, maar uiteraard is de ronde fauteuil van Eigenstijl Wonen ook gemaakt van stijlvol materiaal zoals leer. Een ronde fauteuil van Eigenstijl Wonen is dan ook veel meer dan een meubel waar je lekker in kunt zitten. Het is ook een ornament dat van grote toegevoegde waarde is voor jouw interieur. Wat dat betreft is het een meubel waar je echt een uniek stempel kunt drukken op jouw interieur. Dit effect wordt nog veel sterker als je deze ronde fauteuil combineert met andere unieke meubelen van Eigenstijl Wonen. Het mooie is dat je qua meubelen niet 1 soort stijl vindt bij Eigenstijl Wonen. Het is dan ook mogelijk om echt een uniek interieur samen te stellen met verschillende meubelen van Eigenstijl Wonen. Je voorkomt daardoor dat je toch in een bepaalde stijl terecht komt. Daardoor zal het in jouw interieur niet snel weer uniform worden. 

Bestel een zeer stijlvolle ronde fauteuil via eigenstijlwonen.nl

Als je een ronde fauteuil wilt bestellen, dan kun je dat regelen via de site van eigenstijlwonen.nl. Het is tegenwoordig lastig om nog naar de winkel te gaan vanwege alle maatregelen. Anders kun je uiteraard ook langskomen om het comfort van een ronde fauteuil uit te testen. Het is dan ook fijn dat je je interieur via de site toch kunt voorzien van een mooie ronde fauteuil.

Bekijk de openingstijden en kom langs in de winkel

Onder normale omstandigheden kun je zoals gezegd langskomen in de showroom van Eigenstijl Wonen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn