Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Camerasysteem voor mij

Een tijd geleden werd er voortdurend ingebroken bij ons in de buurt. Mijn vrouw en ik voelden ons daardoor niet meer op ons gemak. Ons huis ligt aan een sloot, met daarachter een donker fietspad. Vroeger zou het niet in me zijn opgekomen, maar tegenwoordig besluipt mij wel eens de gedachte dat dit fietspad een ideale vluchtroute is! Om toch wat vertrouwen terug te winnen, hebben wij een camerasysteem aangeschaft. Dat was een redelijke investering, maar een investering die zich op termijn dubbel en dwars terugbetaald. Je wilt je altijd veilig voelen in je huis, beveiliging is daarom heel wat waard! Wil jij ook een camerasysteem aanschaffen? Kijk dan eens bij Allround Secure. Dit bedrijf levert hoogwaardige beveiligingssystemen tegen schappelijke prijzen. Op hun website, http://www.allround-secure.nl/index.php?option=Camerasysteem , vind je een volledig overzicht van de systemen die ze verkopen en kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor je dat doet, zijn er echter een aantal vragen die je voor jezelf moet beantwoorden. Deze helpen je bij het uitkiezen van het camerasysteem dat echt bij jou past. Welke vragen zijn dit?

  • Wat zijn je wensen?
  • Wil je ergens zicht op hebben?
  • Moeten de beelden worden opgeslagen?

In de eerste plaats moet je natuurlijk weten wat je wensen zijn. Daarbij kun je denken aan het aantal camera’s dat aangesloten moet zijn, of de momenten waarop de camera moet draaien. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je alleen ’s nachts beelden wilt maken en overdag niemand wilt lastigvallen. Ga voor jezelf ook na in welk merk je het meeste vertrouwen hebt. Denk ook na over het moment dat er inderdaad wordt ingebroken. Hoe moet het systeem reageren op het moment dat er beweging wordt gesignaleerd, of er een ruit in wordt gegooid? Wanneer je al je wensen duidelijk hebt, kun je al even op bovenstaande site rondneuzen. Je zult merken dat er al snel een aantal systemen afvallen die niet aan je wensen voldoen.

Camerasysteem: waar kijk je naar?

Vervolgens moet je voor jezelf bepalen waar je het camerasysteem ophangt. Specifieker: waar moet het oog van de camera op gericht zijn? Er zijn altijd wel plekken rondom het huis die je wat beter in de gaten wilt houden. In mijn geval was dat het eerder besproken fietspad, maar je kunt vast wel een eigen voorbeeld bedenken. Het is slim om te bekijken of je een aparte camera op die plek kunt monteren, of dat je een andere camera op die plek moet richten. Tot slot moet je bepalen of je de beelden ergens wilt opslaan en voor hoe lang. Bij een standaard camerasysteem wordt vaak een recorder geleverd, maar soms is dat ook niet het geval. Deze recorder staat in verbinding met de camera en slaat de videofeed in zijn geheel op. Op een recorder met veel opslagruimte kun je tot wel twee weken aan data opslaan! Mocht je een onbehagelijke gevoel hebben, dan kun je dus altijd de beelden terugkijken om te zien wat er rondom het huis is gebeurd. Voor mij en mijn vrouw is het camerasysteem een uitkomst. We voelen ons weer helemaal veilig in onze woning!

Camera’s toevoegen aan een eigen systeem

Het kan zijn dat je al een alarmsysteem hebt, maar dat dit enigszins verouderd is. Er zijn bijvoorbeeld nog geen camera’s aangesloten. Allround Secure kan dit voor je regelen. In een handomdraai worden er moderne camera’s aangesloten op jouw vertrouwde alarmsysteem. Zo kun je weer jaren vooruit! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan snel naar bovenstaande site en neem contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn