Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Blackbelt training

Bent u op zoek naar de juiste Blackbelt training? Kijk dan niet verder dan een van de trainingen van Q-Consult Progress Partners, het ervaren consultancy en adviesbureau dat u helpt uw organsiatie efficiënter in te richten. Samen met u kijken we naar hoe uw organisatie momenteel werkt en hoe we dit kunnen verbeteren. Een Blackbelt training kan daarbij een essentieel middel zijn, want hier leert u de Lean techniek tot in de puntjes beheersen en kunt u deze dus ook direct in de praktijk brengen bij uw organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op onze website.

Is een blackbelt training iets voor u?

Wij werken al jaren samen met verschillende grote bedrijven om hun organisatie beter in kaart te brengen en te verbeteren. Grote namen als DS Smith de Hoop, Coldenhove, ESKA en Van Ameyde gingen u al voor en maakten gebruik van een of meerdere van onze diensten. Wij keken samen met deze bedrijven naar hun organisatie en naar wat er anders kon. Soms was het zaak in te spelen op veranderingen in de markt, maar soms ging het ook gewoon om de organisatie zelf waar verbeteringen in aan te brengen waren. Op deze manier waren al deze bedrijven weer klaar voor de toekomst en kunnen ze weer gezond verder. Een van de middelen die wij graag inzetten is het aanbieden van trainingen voor uw medewerkers, waaronder dus onze Blackbelt training. Belangrijk bij een training of cursus is natuurlijk dat deze aansluit bij uw organisatie en hoe die is ingericht. We kunnen niet zomaar beginnen met uw medewerkers allerlei zaken te leren als de organisatie er niet klaar voor is om deze toe te passen, maar ook andersom is natuurlijk ook waar. Uw medewerkers zijn uiteindelijk de belangrijkste spil in uw bedrijf en als uw medewerkers niet mee kunnen komen omdat ze de benodigde kennis niet hebben dan komt u met uw nieuwe organisatiestructuur nergens. Het is daarom belangrijk dat de kennis van uw medewerkers wordt afgestemd op de veranderingen die u aanbrengt, en daarom bieden wij een ruim scala trainingen en cursussen aan. Wij vinden de training en ontwikkeling van mensen zo belangrijk dat we een apart label hebben opgericht dat zich hiermee bezighoudt: LearninQ. Hier vindt u onder andere onze Blackbelt training, maar ook andere trainingen. Bij een training vinden we het belangrijk dat deze een duurzaam karakter heeft, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat we uw medewerkers overladen met informatie, zonder dat dit aansluit bij uw organisatie. Daarom werken wij altijd met concrete voorbeelden en casussen, die het liefst uit uw eigen organisatie komen. Zo kunnen uw medewerkers direct aan de slag met de kennis die ze hebben opgedaan tijdens de training.

Lean en Six Sigma principes staan centraal

Een blackbelt training is de opvolger van de Lean en greenbelt training. U krijgt meer informatie over de Lean en Six Sigma principes en leert deze toe te passen in uw organisatie. De blackbelt training is er ook meer op gericht om u te leren andere medewerkers aan te sturen in hun gebruik van de Lean en Six Sigma principes. Vele organisaties kiezen er daarom voor om één of twee medewerkers op blackbelt training te sturen, die dan een aantal andere medewerkers aan kunnen sturen die de greenbelt training hebben gevolgd. De Lean training die wij ook aanbieden is dan weer voor iedereen geschikt, want hier worden kort en snel de basisprincipes van Lean uitgelegd. Een blackbelt training is dus de ideale manier om uw organisatie snel te verbeteren en de aansturing te verbeteren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn