Mercard

Nederlandse bedrijvengids online artikelen vinden

Bij Primera Jos van Andel kunt u terecht voor al uw kantoorartikelen in omgeving Oud-Beijerland

De vertrouwde winkel bij u in de buurt! Een winkel die geworteld is in de buurt, waar vindt u die nog? Een vertrouwd gezicht op de hoek van de straat. Een winkel waar mensen nog gewoon gedag worden gezegd, waar aandacht voor de klant centraal staat en waar altijd ruimte is voor een praatje of een gebbetje. De Primera Jos van Andel in Oud-Beijerland is zo’n winkel. Bekend in de hele omgeving en ver daarbuiten, waar u altijd terecht kunt voor een keur aan producten en diensten. In deze tekst willen wij u graag wat meer vertellen over onze winkel en wat u zoal aan producten bij ons kunt kopen. Het is namelijk zo dat wij onlangs een renovatie van ons aanbod hebben doorgevoerd. U kunt bij ons terecht voor, onder andere:

  • Cadeaubonnen, een leuke verrassing voor wie liever zelf een invulling aan een cadeau geeft
  • Inktcartridges, ze zijn altijd op als u iets moet printen… Wij verkopen de meeste merken
  • Pasfoto’s laten maken, gemakkelijk, snel en zonder afspraak!

En dat alles bij uw vertrouwde Primera Jos van Andel. Wist u bovendien dat wij een PostNL locatie zijn? Dus ook voor uw pakketten en brieven bent u bij ons aan het juiste adres. Nu u een idee heeft van ons aanbod, willen wij u heel graag wat meer vertellen over onze kantoorartikelen hier in Oud-Beijerland. Het is namelijk zo dat wij een groot aanbod hebben aan kantoorartikelen in Oud-Beijerland. Te denken valt aan een groot assortiment pennen, paperclips van verschillende formaten, printpapier en briefpapier, lijm en scharen en nog veel meer. Als u een indruk wilt krijgen van wat wij allemaal aan kantoorartikelen in Oud-Beijerland in huis hebben, komt u dan vooral eens langs om onze Primera te bezoeken.

Ik was wanhopig op zoek naar nieuwe kantoorartikelen in Oud-Beijerland en Jos van Andel hielp mij uit de brand

Wij staan voor kwalitatief hoogstaande producten, en combineren dat graag met een goede service. Wij helpen onze klanten graag en denken met u mee. Daarom kunnen wij ook buigen op vele positieve ervaringen. Zeker als het gaat om onze kantoorartikelen in Oud-Beijerland. Bent u nog niet overtuigd? We laten graag een recente tevreden klant aan het woord. ‘Onlangs had ik in mijn bedrijf te maken met een kleine brand. Niets ernstigs, maar onze voorraadkast is in de vlammen verloren gegaan. Toen moest ik snel op zoek naar kantoorartikelen in Oud-Beijerland. Wanhopig ging ik op zoek online, maar kon niks vinden. Ik wilde mijn queeste al bijna opgeven, toen ik ineens op de Primera van Jos van Andel stuitte, zomaar bij ons in de wijk. Ik wist dat ze hier de beste kantoorartikelen van Oud-Beijerland in huis hadden. Jos had gelijk aandacht voor mij en mijn situatie. De volgende dag had ik dankzij hem een nieuwe voorraad kantoorartikelen uit Oud-Beijerland op de stoep. Ik kan deze winkel dus van harte aanbevelen als u ook op zoek bent naar kantoorartikelen in Oud-Beijerland!’.

Neem vandaag nog contact op, of kom eens langs in onze winkel

Bent u benieuwd geworden naar onze winkel? Heeft u ook behoefte aan kantoorartikelen in Oud-Beijerland? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt ons bellen of een e-mail sturen, maar langskomen is nog leuker. Dan kunt u gelijk een blik werpen op onze ruime voorraad. Onze mensen staan voor u klaar en hopen u snel te mogen begroeten. Meer informatie en onze contactgegevens kunt u vinden op onze website. Dit is https://primera-josvanandel.nl/kantoorartikelen-oud-beijerland/. Graag zien wij u spoedig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn